Redacció | Actualitzat el 20/06/2011 a les 07:40h

Lliga, Champions... i Trobada

La Penya Blau i Grana de Ripoll, amfitriona de la VIII Trobada de Penyes Osona i Ripollès

Galeria de fotos (Arnau Urgell)

Els trofeus de la Lliga i la Champions van ser a la Trobada de Penyes Foto: Arnau Urgell

La Penya Blau i Grana de Ripoll ha tingut enguany el seu particular triplet. Després de la Lliga i la Champions, aquest dissabte van ser els amfitrions de la VIII Trobada de Penyes d'Osona i el Ripollès. El què va ser la primera gran activitat amb projecció pública que organitza la penya ripollesa des de la seva recuperació el setembre de 2009 va aplegar 17 penyes i 80 persones de fora de Ripoll.

El flamant alcalde Jordi Munell va rebre els penyistes a la sala de plens en el què va ser un dels seus primers actes oficials. El batlle ripollès va celebrar que la Penya Blau i Grana hagués recuperat l'activitat i que situés la vila en el mapa del barcelonisme. A més, va destacar la necessitat que el "bressol de Catalunya" esdevingui un punt d'atracció d'esdeveniments com aquests. "Cal fer bullir l'olla" va afirmar tot recordant un dels seus lemes de campanya.

El programa d'activitats de la trobada, que l'any passat es va celebrar a Taradell, va incloure des d'una ofrena a la tomba del Comte Guifré a una arrossada popular passant per un partit de futbol entre els socis de les penyes del Ripollès amb les d'Osona. La festa, que es va allargar fins a la matinada, va acabar amb un sopar al pavelló amb 170 comensals i un concert de Virusa a la Lira. Un dels punts àlgids de la celebració va ser la descoberta d'una placa per commemorar la refundació de la penya ripollesa.

Els penyistes a davant de l'Ajuntament de Ripoll Foto: Arnau Urgell

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

L''última hora d'ElRipollès.info
Resultats
Eleccions Municipals 2011
L'actualitat al #Ripollès, al minut


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: