Salvador Cot | Actualitzat el 21/06/2011 a les 01:41h

Un Parlament dels millors

Hi ha una demanda de la manifestació de diumenge que és compartida per tota la societat: cal canviar el sistema electoral. Les llistes tancades i bloquejades són un llast prou gran per a aquest país com per haver generat una classe política hiperjerarquitzada, mediocre i completament depenent del diner públic per a la seva subsistència personal i familiar.

Si Artur Mas diu haver escoltat el que es deia a la manifestació, doncs que actuï en conseqüència. Fer una llei electoral que porta trenta anys de retard no és una opció, sinó una obligació de les 135 persones que es reuneixen al parc de la Ciutadella. Catalunya no necessita aparells, necessita lideratges democràtics que provinguin de la franja més activa de la pròpia societat. Un Parlament dels millors, per dir-ho en els termes de la llegenda artúrica.

Si els polítics s'entesten a ajornar, per novena legislatura consecutiva, aquest debat, afebliran, una mica més, la seva autoritat moral sobre la societat catalana. Les llistes obertes són urgents, el Parlament les necessita.

COMENTARIS

+1
-0
Sí, senyor!
Anònim, 21/06/2011 a les 02:32
Sí, senyor!

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: