Notícia

Assembleaweb
Fletxa_component
13/05/2011
Josep Casasnovas assisteix a l’assemblea de delegats i delegades de CCOO del Vallès Oriental Maresme

Aquest matí Josep Casasnovas candidat a l’alcaldia de Granollers ha assistit a l’assemblea de delegats i delegades de la Unió Intercomarcal. L’acte ha comptat amb la participació del secretari confederal d’Acció Sindical de CCOO, Ramón Gorriz, Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya i Ovidi Huertas, secretari general de la Unió Intercomarcal.

Josep Casasnovas, ha destacat que ICV-EUiA ja va ser al costat dels sindicats a la vaga general del 29S, aquesta setmana amb la manifestació dels treballadors i treballadores de l’Hospital de Granollers i ara fem una crida a participar en la gran manifestació de demà dissabte 14 de maig contra les retallades de Mas i de Zapatero.

 

En el acte s’ha homenatjat als afiliats i afiliades amb una antiguitat de 25 anys al sindicat.

 

Segons ha dit Casasnovas, “Ara fa un any que Zapatero va iniciar les retallades més gran de la història. Zapatero és el president de l’atur, de la reforma laboral, de la retallada dels sous als funcionaris, de la congelació de les pensions i de l’allargament de l’edat de jubilació. I quan parlem de Zapatero no podem oblidar que el PSC dóna ple suport a les seves polítiques, el PSC ha votat la reforma laboral, la congelació de les pensions i totes les retallades. I això aquí a Granollers, amb un ajuntament amb majoria socialista, ho hem de recordar”.

 

El candidat ha expressat el convenciment que cal defensar a la gent de les polítiques antisocials, tant si venen de CiU com si venen del PSOE. I la millora manera de defensar els seus drets es votar ICV-EUiA el 22 de maig.

 

 

Ja per la tarda en la línia d’apropar les idees d’ICV-EUiA als ciutadans i ciutadanes, Josep Casasnovas i Lluís Navarro número dos de la candidatura acompanyat de membres de la coalició han visitat el barri de Can Bassa on s’ha instal·lat una parada informativa. Durant la visita s’ha fet una passejada pel barri per conversar amb els veïns i veïnes.

 

 

 

 

DJ 16/06/2011 | 04:48
Fons_fixed_agenda
Fons_fixed_publications
Mesicvpergranollers
  • Mesveure