Tue21062011

Ultima Actualitzacio04:20:20 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politíca Política I El PP ha guanyat les eleccions municipals a Castelldefels.

El PP ha guanyat les eleccions municipals a Castelldefels.

  • PDF
frame_03118.37
En total el Partit Popular, a Castelldefels, ha passat de tenir 5 regidors i poc més d'un 19% de les votacions, als comicis del 2007, a aconseguir 8 regidors i gairebé un 27% de les votacions, que es tradueixen en 5400 persones que han confiat en el partit durant aquestes eleccions. El Partit Socialista ha aconseguit 7 regidors, dos menys que al 2007.
Després d'una intensa i renyida jornada electoral, Manu Reyes ha estat el cap de llista més votat al municipi.
Aquesta victòria aclaparadora, ha assegurat, es deu al treball constant que ha realitzat el Partit Popular, durant tota la legislatura, per aconseguir el canvi que demanaven els ciutadans.
Reyes ha assegurat que parlarà amb totes les forces polítiques, però que només pactarà, ha afegit, amb el partit que accepti el seu programa electoral i que lluiti amb ells per crear ocupació i acabar amb l'atur a Castelldefels.
Després d'una intensa i renyida jornada electoral, Manu Reyes ha estat el cap de llista més votat al municipi. Aquesta victòria aclaparadora, ha assegurat, es deu al treball constant que ha realitzat el Partit Popular, durant tota la legislatura, per aconseguir el canvi que demanaven els ciutadans.Reyes ha assegurat que parlarà amb totes les forces polítiques, però que només pactarà, ha afegit, amb el partit que accepti el seu programa electoral i que lluiti amb ells per crear ocupació i acabar amb l'atur a Castelldefels.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02956.97.jpg

Galeria de imatges II

frame_02938.171.jpg

Galeria de imatges III

frame_02980.141.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02968.38.jpg

colaboracion