Tue21062011

Ultima Actualitzacio04:20:20 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politíca Política II Encara és aviat per parlar de pactes

Encara és aviat per parlar de pactes

  • PDF
frame_03115.951
Això és el què va assegurar ahir l'alcadessa d'Esplugues, Pilar Díaz, durant el programa en directe d'aquesta casa, Panorama Municipal, quan un veí del barri del Centre va preguntar amb qui pactaria el PSC, ara que el partit ha perdut la majoria absoluta al municipi.
Uns acords puntuals, ha assegurat, o, fins i tot, estables, depenent de la matèria a tractar i del partit amb el què es fes el pacte. Però, l'important, va continuar Pilar Díaz, és treballar tots junts per la ciutat.
Tot i així, l'alcaldessa no es considera responsable de l'abaixada del seu partit al municipi.
Díaz també va assegurar que la davallada del PSC ha estat una tendència generalitzada, però que el Baix ha estat una de les comarques on menys ha retrocedit la formació: 6 punts. Una bona dosi d'humilitat, va dir Díaz, per al partit i per al govern, que sempre ha d'estar al servei de la ciutadania.
Ara, per tant, queda esperar per veure aquests possibles pactes.
Uns acords puntuals, ha assegurat, o, fins i tot, estables, depenent de la matèria a tractar i del partit amb el què es fes el pacte. Però, l'important, va continuar Pilar Díaz, és treballar tots junts per la ciutat.Tot i així, l'alcaldessa no es considera responsable de l'abaixada del seu partit al municipi.Díaz també va assegurar que la davallada del PSC ha estat una tendència generalitzada, però que el Baix ha estat una de les comarques on menys ha retrocedit la formació: 6 punts. Una bona dosi d'humilitat, va dir Díaz, per al partit i per al govern, que sempre ha d'estar al servei de la ciutadania. Ara, per tant, queda esperar per veure aquests possibles pactes.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_03065.294.jpg

Galeria de imatges II

frame_03065.294.jpg

Galeria de imatges III

frame_02932.82.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02988.50.jpg

colaboracion