Tue21062011

Ultima Actualitzacio04:20:20 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Societat Societat III Joana Ortega, visita la Fundació Marianao

Joana Ortega, visita la Fundació Marianao

frame_03142.198
La vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, ha visitat la Fundació Marianao de Sant Boi. Aquesta fundació treballa amb nens, joves i persones amb risc d'exclusió social per millorar la seva situació dintre del conjunt de la societat.
La vicepresidenta ha destacat la importància del centre i l'oportunitat que dóna a les persones que formen part i participen, a crèixer com a persones. De fet, Joana Ortega, ha declarat que li agradaria que hi haguessin més centres com aquest a Catalunya.
L'alcalde de la vila, Jaume Bosch, ha agraït la visita de la vicepresidenta i ha destacat l'ajuda econòmica que han rebut per part de la Generalitat i que ha fet possible aquest projecte.
Per la seva banda el president de la fundació, Xavier Pedrós, també va agraïr la visita de la vicepresidenta i va destacar la importància del centre Marianao en la lluita per l'igualtat social de les persones.
Joana Ortega, va quedar molt impresionada per la força i la iniciativa dels voluntaris i la responsabilitat del personal del centre i així ho va plasmar amb la seva dedicatòria al llibre d'honor.
La vicepresidenta ha destacat la importància del centre i l'oportunitat que dóna a les persones que formen part i participen, a crèixer com a persones. De fet, Joana Ortega, ha declarat que li agradaria que hi haguessin més centres com aquest a Catalunya. L'alcalde de la vila, Jaume Bosch, ha agraït la visita de la vicepresidenta i ha destacat l'ajuda econòmica que han rebut per part de la Generalitat i que ha fet possible aquest projecte. Per la seva banda el president de la fundació, Xavier Pedrós, també va agraïr la visita de la vicepresidenta i va destacar la importància del centre Marianao en la lluita per l'igualtat social de les persones. Joana Ortega, va quedar molt impresionada per la força i la iniciativa dels voluntaris i la responsabilitat del personal del centre i així ho va plasmar amb la seva dedicatòria al llibre d'honor.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_03141.1525.jpg

Galeria de imatges II

frame_02996.157.jpg

Galeria de imatges III

frame_02865.75.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03078.134.jpg

colaboracion