Tue21062011

Ultima Actualitzacio04:20:20 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Cultura Cultura II La 8a edició de Fira Birra arriba a Molins de Rei

La 8a edició de Fira Birra arriba a Molins de Rei

frame_03148.820
Molins de Rei ha celebrat la vuitena edició de la FiraBirra, la Festa de la Cervesa. La jornada que s'ha dut a terme a la Plaça de la Llibertat de la vil.la ha comptat amb la participació de les entitats Club Futbol Sala Molins 99, Metal Defenders, Matossers, L'Entxuscat i el Club Handbol Molins de Rei, les quals s'han fet càrrec dels estands de degustació de cervesa.
Tots els visitants han tingut l'oportunitat de degustar una gran varietat de cerveses, tant nacionals com d'importació, i de tipologia molt diferent.
L'organitzador de la festa de la cervesa, Roger Savat, ha afirmat que aquest esdeveniment consisteix en el tast de més de 20 varietats de cervesa que durant el dia a dia no es poden degustar.
A més, Savat ha dit que es tracta d'una festa consolidada, per tant, volen seguir creixent, però d'una forma paulatina.
Entre les diferents activitats que han organitzat destaca el concert del grup musical Ed Tulipa.
Tots els visitants han tingut l'oportunitat de degustar una gran varietat de cerveses, tant nacionals com d'importació, i de tipologia molt diferent. L'organitzador de la festa de la cervesa, Roger Savat, ha afirmat que aquest esdeveniment consisteix en el tast de més de 20 varietats de cervesa que durant el dia a dia no es poden degustar. A més, Savat ha dit que es tracta d'una festa consolidada, per tant, volen seguir creixent, però d'una forma paulatina.  Entre les diferents activitats que han organitzat destaca el concert del grup musical Ed Tulipa.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_03016.0.jpg

Galeria de imatges II

frame_02823.383.jpg

Galeria de imatges III

frame_03096.60.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03058.666.jpg

colaboracion