Tue21062011

Ultima Actualitzacio04:20:20 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politíca Política III

Politíca

ICV guanya les eleccions a Sant Feliu

  • PDF
frame_03097.38Iniciativa per Catalunya Verds ha guanyat les eleccions municipals amb el 26,85% dels vots. Tot i que el resultat ha estat inferior al dels comicis del 2007, un 28,78%, el partit ha aconseguit la victòria gràcies a la important davallada que ha patit el PSC a Sant Feliu, que ha passat d'un 35, 43% dels vots obtinguts al 2007, al 25,6 % dels vots obtinguts durant la jornada d'ahir. Una diferència real de poc més de 200 vots que suposa la pèrdua de dos regidors del Partit Socialista, que passa de 8 a 6, mentre que Iniciativa es manté amb els 7 que ja tenia. Jordi San José, cap de llista D'ICV ha expressat la seva alegria i la dificultat que té guanyar les eleccions des del partit de l'oposició. Lourdes Borrell, cap de llista del PSC per Sant Feliu, ha assegurat que l'important no és la diferència aconseguida, sinó els més de 900 vots en blancs i els 300 nuls. Unes dades, ha dit, que han de fer pensar en el treball. Convergència i Unió ha estat un dels més afavorits d'aquests comicis municipals, que ha passat del 12% al 17% dels vots totals i que ha aconseguit un regidor més que al 2007; en total, el partit de Rosa Mª Martí, ja compta amb 4. EL Partit Popular també ha augmentat notablement els seus resultats. Sergio Jiménez, cap de llista del partit, ha complert les seves expectatives passant d'un 4 a un 14% dels vots obtinguts. Un resultat que es tradueix, també, amb dos regidors més.

ERC defensa l'ús del català a Esplugues

  • PDF
frame_03088.55La coalició d'ERC+ Reagrupament + Gent per Esplugues ha presentat la seva proposta política en matèria de lingüística. Segons el candidat de la formació municipal, Jordi Figueras, sempre han defensat que l'Administració havia de lluitar per l'ús social del català al municipi, on la majoria dels habitants tenen el castellà com a llengua materna. Per això, ha continuat, cal refermar el català a Esplugues. Figueras ha afegit que l'Ajuntament tampoc està aplicant el català  les polítiques d'acollida a la immigració i a la nova ciutadania. Contradient, diu, aquesta mateixa llei. La formació referma els Seu compromís per situar Catalunya com l'eix de les seves propostes al Consistori i defensar els drets dels catalans per esdevenir una Nació, així, com el seu dret a decidir. Figueras ha conclòs que ERC també combatrà el dèficit que pateix el municipi per acabar amb l’espoli fiscal d'Esplugues i aconseguir la independència del país.

El PP de Sant Feliu dona part del seu pressupost a Càritas

  • PDF
frame_03079.101A poques jornades de les eleccions municipals el Partit Popular per Sant Feliu de Llobregat continua apostant per la proximitat. Tal i com assegura el cap de llista del partit, Sergio Jiménez, les polítiques de veritat per ajudar a la ciutadania són les que es fan a peu de carrer, contactant directament amb la població. Per això, el PP Santfeliuenc ha destinat part del seu pressupost electoral a una causa solidària: ajudar a la ciutadania en situació de precarietat i de risc d'exclusió social, com a conseqüència de la crisi econòmica. La formació, a més, afronta l'espring final d'aquesta cursa electoral amb molta il·lusió i confiança. Com a acte de cloenda de campanya, el Partit Popular, realitzarà una festa, oberta a tota la ciutadania, on la formació acabarà d'explicar els últims punts del seu programa electoral.

El PSC de Molins explica les seves propostes en serveis socials

  • PDF
frame_03065.294El Partit Socialista de Molins ha tornat a sortir al carrer per explicar els principals eixos del programa electoral de cara a les eleccions municipals. Xavi Paz, cap de llista de la formació, s'ha centrat en aquest cas amb les principals propostes en serveis socials. Paz també ha volgut valorar el debat que van realitzar les diferents formacions molinenques el passat dilluns a les instal·lacions d'ETV Llobregat Televisió. La presentació s'ha celebrat al carrer Felip Canalies on es troba el Casal d'Avis 1r de Maig, escoles i zones esportives per explicar les propostes del grup per al barri en matèries de serveis.

L'Hospitalet reuneix l'acte central de les municipals al Baix Llobregat

  • PDF
frame_03078.134ERC de L'Hospitalet ha celebrat l'acte central de la comarca per a les eleccions municipals amb l'assistència els principals caps de llista de la formació al Baix Llobregat, així com el president del grup parlamentari, Joan Puigcercós.  Anna Simó, número 2 de la formació a la població riberenca, ha explicat el perquè de la seva implicació amb la ciutat de L'Hospitalet i perquè s'ha presentat a les lllistes en aquestes eleccions municipals tot i el seu càrrec al Parlament. Per cloure l'acte, el cap de llista del partit a L'Hospitalet, Eduard Suárez ha cridat a les urnes als militants i simpatitzants de la formació per evitar que continuin les retallades des de cada ajuntament. L'acte s'ha celebrat al patí del Casino de L'Hospitalet i també ha comptat amb la presència del president comarcal, Jordi Milà.

Galeria de imatges I

frame_03017.2069.jpg

Galeria de imatges II

frame_02963.67.jpg

Galeria de imatges III

frame_02944.34.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03060.244.jpg

colaboracion