Tue21062011

Ultima Actualitzacio04:20:20 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Cultura Cultura II

Cultura

La 8a edició de Fira Birra arriba a Molins de Rei

frame_03148.820Molins de Rei ha celebrat la vuitena edició de la FiraBirra, la Festa de la Cervesa. La jornada que s'ha dut a terme a la Plaça de la Llibertat de la vil.la ha comptat amb la participació de les entitats Club Futbol Sala Molins 99, Metal Defenders, Matossers, L'Entxuscat i el Club Handbol Molins de Rei, les quals s'han fet càrrec dels estands de degustació de cervesa.
Tots els visitants han tingut l'oportunitat de degustar una gran varietat de cerveses, tant nacionals com d'importació, i de tipologia molt diferent.
L'organitzador de la festa de la cervesa, Roger Savat, ha afirmat que aquest esdeveniment consisteix en el tast de més de 20 varietats de cervesa que durant el dia a dia no es poden degustar.
A més, Savat ha dit que es tracta d'una festa consolidada, per tant, volen seguir creixent, però d'una forma paulatina.
Entre les diferents activitats que han organitzat destaca el concert del grup musical Ed Tulipa.
Tots els visitants han tingut l'oportunitat de degustar una gran varietat de cerveses, tant nacionals com d'importació, i de tipologia molt diferent. L'organitzador de la festa de la cervesa, Roger Savat, ha afirmat que aquest esdeveniment consisteix en el tast de més de 20 varietats de cervesa que durant el dia a dia no es poden degustar. A més, Savat ha dit que es tracta d'una festa consolidada, per tant, volen seguir creixent, però d'una forma paulatina.  Entre les diferents activitats que han organitzat destaca el concert del grup musical Ed Tulipa.

Viladecans acull la 41ena Fira de Sant Isidre

frame_03040.197Viladecans ha acullit aquest cap de setmana la 41a Fira de Sant Isidre i 10a Mostra d'Entitats, amb activitats lúdiques i comercials per a tota la família. La pluja va desmillorar una mica la fira i es va haver de suspendre algun acte, com la festa del 10è aniversari de la mostra, la demostració de ball flamenc i l'estrena del vídeo musical de la Xarxa Comercial, que es van fer al diumenge. La Fira de Sant Isidre és la fira de caràcter multisectorial que es realitza a Viladecans al voltant del dia de Sant Isidre, patró de la pagesia. La primera edició va tenir lloc l'any 1970 i va començar com una exposició de productes del camp i maquinària agrícola. Al llarg dels anys, la Fira, sense perdre els seus orígens, ha anat acollint els nous sectors econòmics i socials de la ciutat i ampliant els seus espais i activitats.
La Fira s'ubica al Cúbic i al Parc de la Marina i acull l'espai municipal, el concurs-exposició de fruits del camp i moltes altres activitats, com ara exhibicions, animació infantil, tallers i la Mostra d'Entitats. Actualment, hi participen més d'un centenar d'expositors comercials, entitats ciutadanes i institucions.

Esplugues celebra la Festa de la Solidaritat i el Comerç Just

frame_03036.441Esplugues ha celebrat aquest cap de setmana la Festa de la Solidaritat i el Comerç Just. Una quinzena d'entitats han pogut exposar els seus projectes i donar a conèixer les últimes activitats que estan realitzant. Mariver Peláez, regidora de cooperació i desenvolupament, ha volgut destacar la importància "Al productor se li ha de pagar el preu just. No s'han de pagar preus inferiors sinó salaris dignes". La regidora de cooperació també ha parlat sobre la situació del comerç actual: "és una època complicada pel petit comerciant, a la gent li costa anar a comprar. Però la setmana passada vam tenir Firesplugues que crec és un bon aparador".Durant la jornada també s'han realitzat diverses activitats infantils, com un concurs de dibuix amb un gran èxit de participació: decla escoles: "Han participat 4 escoles amb un voltant de 700 dibuixos. Les escoles col·laboren molt amb nosaltres".L'objectiu d'aquesta jornada és apropar els projectes de solidaritat als ciutadans perquè puguin conèixer més a fons com treballen les entitats per defensar la cooperació i la pau.

Esplugues dedica la Nit dels Museus al trencadís

frame_03039.64Representacions teatrals, cursets, exposicions o audiovisuals. La nit dels museus, a Esplugues, a estat dedicada a la tècnica del trencadís i al seu creador, Antoni Gaudí. Sota el lema "Ves on et porti la nit" els museus de la Rajoleta i Can Tintorer  han obert, per tercer any consecutiu, les seves portes coincidint amb altres activitats que es realitzen al municipi. Segons el regidor de Cultura d'Esplugues, Eduard Sanz, la nit dels museus és un reclam per donar a conèixer els símbols de la ciutat, com la fàbrica de la Rajoleta, i per captar un públic fidel. Enguany 48 museus, adherits a la iniciativa de Barcelona i l'àrea Metropolitana, han obert les seves portes per gaudir de la cultura també durant la nit.

El Ràfols més desconegut al Centre Jujol de Sant Joan Despí

frame_02953.649Sant Joan Despí ha acollit l' exposició itinerant "Albert Ràfols Casamada. El traç i la paraula". Aquesta producció de la Fundació Palau i la Diputació de Barcelona és una retrospectiva de l'obra del desaparegut artista que s'ubicarà fins el 5 de juny al Centre Jujol-Can Negre del municipi. A l'exposició, es presenten les obres desconegudes de l'artista, així com poemes que mai han sortir a la llum, per conèixer millor el doble vessant artístic com a creador plàstic i literàri. La mostra inclou una trentena de peces de la col·lecció privada de Ràfols que havia cedit a la Fundació Palau per un període de dos anys.

Galeria de imatges I

frame_02820.1099.jpg

Galeria de imatges II

frame_02804.185.jpg

Galeria de imatges III

frame_02957.34.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03025.433.jpg

colaboracion