Tue21062011

Ultima Actualitzacio04:20:20 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Societat

Societat

La Fundació Finestrelles celebra la seva festa d'estiu amb un musical

frame_03165.974La fundació Finestrelles d'Esplugues ha celebrat la seva Festa d'estiu, amb una actuació musical de totes les persones que la formen. Aquesta entitat, que treballa pel desenvolupament i la millora de l'autonomia de persones amb discapacitat intel·lectual, realitza un taller ocupacional desde fa 23 anys.
Una de les activitats que es realitzen en aquest taller és el teatre fet que aprofita  la fundació cada any  per fa una obra oberta al públic. En el cas d'engany, l'obra basada en el programa de televisió Fama a bailar, ha aconseguit omplir el Casal de Cultura Robert Brillas de gom a gom i fer ballar a tots els assistents
A l'espectacle han participat persones de totes les edats. Elionor Castillo, Directora de Serveis de la Fundació ens ha explicat com preparen aquesta obra: "“ fem un petit càsting per decidir quina persona fa cada paper. Intentem que tothom participi, cadascú dintre de les seves possibilitats”
El president de la fundació finestrelles, Lluis Monset, ha destacat la importància d'un acte com aquest: "
Abans de començar l'acte també es va poder veure una exposició d'objectes realitzats desde l'area ocupacional perquè qui volgués, també pogues comprar-ne algun.
Una de les activitats que es realitzen en aquest taller és el teatre fet que aprofita  la fundació cada any  per fa una obra oberta al públic. En el cas d'engany, l'obra basada en el programa de televisió Fama a bailar, ha aconseguit omplir el Casal de Cultura Robert Brillas de gom a gom i fer ballar a tots els assistentsA l'espectacle han participat persones de totes les edats. Elionor Castillo, Directora de Serveis de la Fundació ens ha explicat com preparen aquesta obra: "“ fem un petit càsting per decidir quina persona fa cada paper. Intentem que tothom participi, cadascú dintre de les seves possibilitats”. El president de la fundació finestrelles, Lluis Monset, ha destacat la importància d'un acte com aquest: ". Abans de començar l'acte també es va poder veure una exposició d'objectes realitzats desde l'area ocupacional perquè qui volgués, també pogues comprar-ne algun.

Joana Ortega, visita la Fundació Marianao

frame_03142.198La vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, ha visitat la Fundació Marianao de Sant Boi. Aquesta fundació treballa amb nens, joves i persones amb risc d'exclusió social per millorar la seva situació dintre del conjunt de la societat.
La vicepresidenta ha destacat la importància del centre i l'oportunitat que dóna a les persones que formen part i participen, a crèixer com a persones. De fet, Joana Ortega, ha declarat que li agradaria que hi haguessin més centres com aquest a Catalunya.
L'alcalde de la vila, Jaume Bosch, ha agraït la visita de la vicepresidenta i ha destacat l'ajuda econòmica que han rebut per part de la Generalitat i que ha fet possible aquest projecte.
Per la seva banda el president de la fundació, Xavier Pedrós, també va agraïr la visita de la vicepresidenta i va destacar la importància del centre Marianao en la lluita per l'igualtat social de les persones.
Joana Ortega, va quedar molt impresionada per la força i la iniciativa dels voluntaris i la responsabilitat del personal del centre i així ho va plasmar amb la seva dedicatòria al llibre d'honor.
La vicepresidenta ha destacat la importància del centre i l'oportunitat que dóna a les persones que formen part i participen, a crèixer com a persones. De fet, Joana Ortega, ha declarat que li agradaria que hi haguessin més centres com aquest a Catalunya. L'alcalde de la vila, Jaume Bosch, ha agraït la visita de la vicepresidenta i ha destacat l'ajuda econòmica que han rebut per part de la Generalitat i que ha fet possible aquest projecte. Per la seva banda el president de la fundació, Xavier Pedrós, també va agraïr la visita de la vicepresidenta i va destacar la importància del centre Marianao en la lluita per l'igualtat social de les persones. Joana Ortega, va quedar molt impresionada per la força i la iniciativa dels voluntaris i la responsabilitat del personal del centre i així ho va plasmar amb la seva dedicatòria al llibre d'honor.

Molins de Rei sorteja 39 habitatges de protecció oficial

frame_03144.28L'ajuntament de Molins de Rei ha sortejat 39 pisos amb protecció oficial de lloguer. 30 pisos estan destinats per a la gent jove i els 9 restants, són per a contingents especials. Pel sorteig s'han presentat més de 100 persones que havien de cumplir uns requisits especifics com estar empadronat a Molins de Rei amb tres anys d'antiguitat continuada, entre d'altres.
La promoció de pisos estan situats al carrer Ramon Llull sense número a la cantonada amb el carrer d’Anna Canalias, de Molins de Rei.
L'alcalde en funcions de Molins de Rei, Ivan Arcas, ha afirmat que és difícil proporcionar un habitatge per a tots els joves, però amb iniciatives com aquesta es pot ajudar al seu accès sota uns preus raonables.
A més, Arcas ha volgut fer un repàs de totes les accions que ha fet el seu Govern per promocionar l'habitatge de Molins de Rei i ha dit que espera que el nou alcalde segueixi amb força promovent l'habitatge per a joves.
Tots són habitatges d'un sol dormitori i amb una superfície útil d'uns 45 mº. Al finalitzar el sorteig, els agraciats han pogut visitar el seu futur pis.
La promoció de pisos estan situats al carrer Ramon Llull sense número a la cantonada amb el carrer d’Anna Canalias, de Molins de Rei.L'alcalde en funcions de Molins de Rei, Ivan Arcas, ha afirmat que és difícil proporcionar un habitatge per a tots els joves, però amb iniciatives com aquesta es pot ajudar al seu accès sota uns preus raonables.
A més, Arcas ha volgut fer un repàs de totes les accions que ha fet el seu Govern per promocionar l'habitatge de Molins de Rei i ha dit que espera que el nou alcalde segueixi amb força promovent l'habitatge per a joves. Tots són habitatges d'un sol dormitori i amb una superfície útil d'uns 45 mº. Al finalitzar el sorteig, els agraciats han pogut visitar el seu futur pis.

FIATC obrirà aquest estiu la nova clínica de Medicina Integral

frame_03135.1770La asseguradora FIATC obrirà aquest estiu la nova clínica de Medicina Intengral Diagonal, ubicada a Esplugues, que substituirà a l'actual clínica de la Fundació de l'Avinguda Diagonal.
Aquesta nova clínica cubrirà el 95% de les patologies mèdiques amb gairebé 500 treballadors.
El president de FIATC, Joan Castells, ha presentat les característiques de la nova clínica, un edifici que disposa de 28.000 metres quadrats, 80 habitacions individuals, 7 d'elles suites i un aparcament de 200 vehícles.
La clínica a més estara oberta a tot tipus de pacients:
El centre disposarà d'una Unitat de Cures Intensives (UCI)  i un servei d'urgències. Una de les claus del centre serà comptar amb la tecnologia puntera en l'àmbit de la medicina tal i com ha explicat el doctor Gonçal Lloveras
La Clínica Diagonal tindrà també un àrea quirúrgica de 2.000 metres quadrats, amb 6 quiròfans i 3 sales de part, així com 16 consultoris externs preparats per atendre diferents especialitats.
El centre mèdit estarà gestionat per una societat limitada participada al 100% per FIACT amb un capital de 7 milions d'euros.
Aquesta nova clínica cubrirà el 95% de les patologies mèdiques amb gairebé 500 treballadors.El president de FIATC, Joan Castells, ha presentat les característiques de la nova clínica, un edifici que disposa de 28.000 metres quadrats, 80 habitacions individuals, 7 d'elles suites i un aparcament de 200 vehícles.La clínica a més estara oberta a tot tipus de pacients: El centre disposarà d'una Unitat de Cures Intensives (UCI)  i un servei d'urgències. Una de les claus del centre serà comptar amb la tecnologia puntera en l'àmbit de la medicina tal i com ha explicat el doctor Gonçal Lloveras. La Clínica Diagonal tindrà també un àrea quirúrgica de 2.000 metres quadrats, amb 6 quiròfans i 3 sales de part, així com 16 consultoris externs preparats per atendre diferents especialitats. El centre mèdit estarà gestionat per una societat limitada participada al 100% per FIACT amb un capital de 7 milions d'euros.

Dia de les Esquadres a Viladecans

frame_03133.198El cos de Mossos, de la regió metropolita sud, ha celebrat el dia de les Esquadres, a l'Atrium de Viladecans.
La cerimònia, que ha començat amb un minut de silenci en memòria de Francisco Javier Navarro, s'ha centrat en el lliurament de felicitacions a ciutadans, components d'altres cossos policials i també als membres dels mossos d'esquadra, que han merescut el caràcter de rellevants durant el 2010. L'acte també ha estat una felicitació pública, individual i  col·lectiva per a tots aquells mossos en pràctiques; caporals, sergents i sotstinents, en total, s'han atorgat gairebé 300 reconeixements. Segons el conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, aquesta jornada ha estat un homenatge a la policia de proximitat i integral de Catalunya. El conseller també ha recordat el mosso d'Esquadra ferit a Lleida quan no estava de servei. Per la comissària i cap de la regió policial metropolitana sud, Cristina Manresa, el dia de les Esquadres és molt més que un reconeixement laboral. Segons Carles Ruíz, alcalde de Viladecans, aquesta jornada reflexa el compromís que ha de significar la seguretat en una societat del benestar. L'alcalde ha destacat també la col·laboració  necessària que ha d'existir entre els agents  i la ciutadania.Tot i la manifestació que ha realitzat la policia local del municipi, a primera hora del matí, el dia de les Esquadres ha estat una cerimònia de caràcter íntim i familiar, amenitzada pel grup de música barroca Folia.

Galeria de imatges I

frame_02936.211.jpg

Galeria de imatges II

frame_03067.181.jpg

Galeria de imatges III

frame_02964.477.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02992.150.jpg

colaboracion