Tue21062011

Ultima Actualitzacio04:20:20 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Cultura Cultura I Festa de la Cirera al Baix Llobregat

Festa de la Cirera al Baix Llobregat

frame_03152.58
Durant el primer cap de setmana de Juny, i ja a les portes de l'estiu, molts són els municipis que gaudeixen de la Festa de la Cirera. Dos d'ells han estat El Papiol, que enguany celebra la 19a edició d'aquesta festivitat, o la 31a de Torrelles de Llobregat. Una de les celebracions més emblemàtiques per gaudir de la tradició i de l'aportació dels pagesos a la vida social i cultural del Baix.
Mercat d'animació, cercaviles, actuacions musicals, sardanes, exposicions i, sobretot, mercats, concursos i rutes gastronòmiques.
Tot amb l'objectiu de promoure la producció de qualitat i de proximitats dels pagesos locals i la gastronomia elaborada amb cireres i productes del camp, on l'important és  la participació ciutadana.
A Torrelles, la festivitat també s'aprofita per promocionar l'artesania catalana a través de la Fira d'Artesans i per promoure les entitats locals amb la Mostra D'entitats i Comerços del municipi.
També ha Torrelles, i com a novetat d’engany, ha destacat la cerimònia inaugural dedicada al Japó, país conegut per la seva estimació al cirerer.
Potenciar l'agricultura viva de poble, conservar les tradicions i passar-s'ho molt bé han estat les expectatives de tots dos municipis.
Mercat d'animació, cercaviles, actuacions musicals, sardanes, exposicions i, sobretot, mercats, concursos i rutes gastronòmiques. Tot amb l'objectiu de promoure la producció de qualitat i de proximitats dels pagesos locals i la gastronomia elaborada amb cireres i productes del camp, on l'important és  la participació ciutadana. A Torrelles, la festivitat també s'aprofita per promocionar l'artesania catalana a través de la Fira d'Artesans i per promoure les entitats locals amb la Mostra D'entitats i Comerços del municipi.
També ha Torrelles, i com a novetat d’engany, ha destacat la cerimònia inaugural dedicada al Japó, país conegut per la seva estimació al cirerer. Potenciar l'agricultura viva de poble, conservar les tradicions i passar-s'ho molt bé han estat les expectatives de tots dos municipis.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02934.2222.jpg

Galeria de imatges II

frame_03056.180.jpg

Galeria de imatges III

frame_03078.134.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03023.307.jpg

colaboracion