Tue21062011

Ultima Actualitzacio04:20:20 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Societat Societat II Molins de Rei sorteja 39 habitatges de protecció oficial

Molins de Rei sorteja 39 habitatges de protecció oficial

frame_03144.28
L'ajuntament de Molins de Rei ha sortejat 39 pisos amb protecció oficial de lloguer. 30 pisos estan destinats per a la gent jove i els 9 restants, són per a contingents especials. Pel sorteig s'han presentat més de 100 persones que havien de cumplir uns requisits especifics com estar empadronat a Molins de Rei amb tres anys d'antiguitat continuada, entre d'altres.
La promoció de pisos estan situats al carrer Ramon Llull sense número a la cantonada amb el carrer d’Anna Canalias, de Molins de Rei.
L'alcalde en funcions de Molins de Rei, Ivan Arcas, ha afirmat que és difícil proporcionar un habitatge per a tots els joves, però amb iniciatives com aquesta es pot ajudar al seu accès sota uns preus raonables.
A més, Arcas ha volgut fer un repàs de totes les accions que ha fet el seu Govern per promocionar l'habitatge de Molins de Rei i ha dit que espera que el nou alcalde segueixi amb força promovent l'habitatge per a joves.
Tots són habitatges d'un sol dormitori i amb una superfície útil d'uns 45 mº. Al finalitzar el sorteig, els agraciats han pogut visitar el seu futur pis.
La promoció de pisos estan situats al carrer Ramon Llull sense número a la cantonada amb el carrer d’Anna Canalias, de Molins de Rei.L'alcalde en funcions de Molins de Rei, Ivan Arcas, ha afirmat que és difícil proporcionar un habitatge per a tots els joves, però amb iniciatives com aquesta es pot ajudar al seu accès sota uns preus raonables.
A més, Arcas ha volgut fer un repàs de totes les accions que ha fet el seu Govern per promocionar l'habitatge de Molins de Rei i ha dit que espera que el nou alcalde segueixi amb força promovent l'habitatge per a joves. Tots són habitatges d'un sol dormitori i amb una superfície útil d'uns 45 mº. Al finalitzar el sorteig, els agraciats han pogut visitar el seu futur pis.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02977.312.jpg

Galeria de imatges II

frame_02769.443.jpg

Galeria de imatges III

frame_02994.66.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02974.58.jpg

colaboracion