RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
18/06/2011 10:32
Manuel Castells, Maruja Torres i Carlos Jiménez Villarejo, entre els signants
Sin título
Una quinzena d'intel·lectuals catalans donen suport a Arcadi Oliveres
Redacció / ACN
Una quinzena de personalitats catalanes han signat un manifest de suport al president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, per la querella que Interior vol posar-li per possibles calúmnies als Mossos d'Esquadra. Segons el grup, tot procediment legal que s'iniciï contra l'activista i defensor de la pau "s'haurà de fer-se extensiu als signants” de la declaració, entre els quals hi ha el catedràtic de Sociologia de la UOC Manuel Castells, l'escriptora Maruja Torres o l'exfiscal Anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo.

En el manifest, els intel·lectuals diuen que subscriuen "íntegrament" les declaracions d'Oliveres sobre els fets violents produïts el passat 15 de juny davant del Parlament. L'activista va dir a Rac1 el mateix dimecres que era “perfectament” possible que una part d'aquella violència l'haguessin originat “agents policials vestits de paisà”, perquè així ha passat altres vegades i perquè els 'indignats' són un grup pacífic on els violents són una minoria. Els adherits al manifest secunden la idea d'Oliveres que "no es acceptable la violència vingui d'on vingui".

Els altres signants del manifest són l'editora Anna Monjo; l'escriptor i economista José Luis Sampedro; els catedràtics de la UAB, Joan Subirats i Jaume Botey; la periodista i escriptora Olga Rodríguez Francisco; la directora de l'Institut Català Internacional per la Pau, Tica Font; el professor de Dret del Treball Joan Coscubiela, el catedràtic emèrit de la UB Alfons Barceló; el professor de Ciència Política de la UAM, Carles Taibo; el president de la federació d'ONG per la Pau, Pere Ortega; l'advocat Carlos Sánchez Almeida, i el director de Vilaweb, Vicent Partal.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosfera
5Veure i / o afegir comentaris
valeri torres:Una quinzena d'intelectuals, que ningu no coneix, profess... Pere Gallerí:Tenint en compte que el Sr. Oliveres, persona íntegra com ...
valeri torres
19 12:30:41/06/2011
Una quinzena d'intelectuals, que ningu no coneix, professors especialistes de no se sap quina materia, donen suport a un senyor que diuen que presideix una associacio anomenada "Injusticia i desordre", que per cert no ha aclarit mai res. Tot emb el beneplacit del Sr. Antoni Ferret. Endavant. I inpedendencia pel jostre pais; que per cert no es Espanya.
Pere Gallerí
19 12:04:19/06/2011
Tenint en compte que el Sr. Oliveres, persona íntegra com poques, ha reconegut que es va equivocar i es va disculpar, crec que ara tenim 15 intelectuals amb el cul enlaire.
Jordi
18 18:09:26/06/2011
I quin intel·lectual ho diu això que aquests quinze ho són, d'intel·lectuals?
Josep
18 17:59:49/06/2011
Gran suport de la classe intel.lectual! ... Ja se sap que aquest és un país petit i pel que sembla quinze és una multitud, i vaja colla aquests quinze, a algun el de intel.lectual li ve de comprar bitllets en una tómbola. El que s'ha de fer per sortir als papers i que alguns els donin marxa.
Antoni Ferret
18 16:30:14/06/2011
Molt bé...
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (84.88.10.250)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | EconomiaDigital.cat | CulturaiOci.com | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS per Bab Soft
elDebat.cat