Dimarts, 21 de juny de 2011 | 12:01
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Imputen al convergent Àngel Colom en el marc del Cas Millet

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Declararà el 18 de juliol per les seves gestions amb Millet quan dirigia el PI
Imputen al convergent Àngel Colom en el marc del Cas Millet
21/06/2011 10:50
angel colom CiU
El titular del Jutjat d'Instrucció 30 de Barcelona, Josep Maria Pijuan, ha citat a declarar el 18 de juliol al secretari d'Immigració de CDC, Àngel Colom, i a l'exdirectora general del Palau de la Música Rosa Garicano, en el marc del cas Millet.
Segons ha informat aquest dimarts el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Colom, que declararà per les seves gestions amb Millet per pagar els deutes que va assumir quan dirigia el Partit per la Independència, serà imputat en qualitat de responsable civil a títol lucratiu.

L'anterior jutge que instruïa la causa, Miguel Ángel Tabarés, havia descartat en el seu moment la imputació de Garicano, encara que va considerar que "segurament era un dels directius amb més coneixement i capacitat de decisió, a més de mantenir una relació d'especial confiança amb Millet i Montull".

Havia considerat que semblava "raonable" pensar que Garicano coneixia les activitats delictives, però que eren necessàries proves que la impliquessin de manera directa i que, en aquest moment, no existien.

Tabarés va citar a declarar com a imputats als administradors de les empreses New Letter, Hispart, Letter Graphic i Altraforma en el marc de la investigació pels presumptes pagaments irregulars a CDC a través del Palau, vinculats a l'adjudicació d'obra a Ferrovial, ja que considera que aquestes empreses eren les que rebien tot o una part dels diners que lliurava la constructora, unes declaracions que finalment es faran el 28 de juliol.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1