Dimarts, 21 de juny de 2011 | 12:00
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

La Razón culpa a les noves tecnologies de la seva polèmica portada

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Assegura que no va haver-hi manipulació
La Razón culpa a les noves tecnologies de la seva polèmica portada
21/06/2011 10:31
portada-razon-rectificacion
La Razón assegura que no va haver-hi manipulació en la seva portada del passat dilluns, en la que es podia veure un home sense cap. Afirmen que el fotògraf no va utilitzar el clàssic Gran Angular per fer la panoràmica sinó que va voler utilitzar una opció de PhotoShop que ajunta imatges. Les noves tecnologies l'haurien traït.
El diari de Planeta explica la seva versió de l'error en la seva edició d'aquest dimarts, i busca culpables: "Una emissora de ràdio, Cadena Dial, va assegurar al matí que a la portada del diari LA RAZÓN hi havia una foto manipulada. A partir de llavors, molts mitjans es van fer ressò de la notícia –en realitat, de la no notícia– sense complir amb la primera obligació de la que se suposa és la seva professió, el periodisme: contrastar la informació".

El periòdic apunta que "també les noves tecnologies tenen els seus hándicaps, aquest programari, que realitza un assemblatge perfecte de les imatges quan la panoràmica es realitza sobre un espai estàtic, comet en ocasions petits errors d'ajust quan es tracta de persones en moviment".

La Razón demana "una rectificació als mitjans de comunicació" que van publicar la portada.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1