Dimarts, 21 de juny de 2011 | 12:40
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Rosell: "ens van acusar de forma premeditada"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El president del Barça acusa Mourinho de "traspassar tots els límits"
Rosell: "ens van acusar de forma premeditada"
16/06/2011 12:56
9rosell
P. Alegre.- Una vegada acabada la temporada, Sandro Rosell ha comparegut davant els mitjans per fer balanç i ha respost al Reial Madrid amb la contundència que se li portava demanant des de la final de Copa. El president culé ha estat molt dur amb el seu rival, al que ha acusat de "traspassar tots els límits".
Abans de fer balanç, Rosell ha fet una declaració institucional sobre la relació del F. C. Barcelona i el Reial Madrid en la qual s'ha mostrat contundent. El president ha denunciat que els "van provocar" i ha recordat que "els clubs tenim una Responsabilitat Social que hem d'assumir per sobre de qualsevol rivalitat".

Rosell ha enumerat els motius per realitzar aquesta declaració, fins a sis. Un d'ells ha estat l'actitud del tècnic rival, a qui ha acusat de "traspassar tots els límits". Segons Sandro, "la roda de premsa que Mourinho va protagonitzar després de les semifinals de Champions si que avergonyeix a qualsevol esportista".

També ha lamentat les acusacions de dopatge i que el Reial Madrid no tingués una reacció més contundent per desvincular-se de l'assumpte, doncs la Cadena Cope va vincular diverses vegades la informació que va donar a fonts de la casa blanca.

"La rivalitat continuarà, però no permetrem que es tornin a traspassar els límits de l'esportivitat. Farem tot el que faci falta per defensar aquest límit, si cal, portar el tema a la justícia ordinària. Però no arribarem a rebaixar-nos a aquests límits", ha assenyalat.

Finalment, Rosell ha amenaçat al Reial Madrid amb trencar totes les relacions entre tots dos clubs si es torna a repetir una situació en la qual "se superin els límits de l'esportivitat". Segons el president culé, les acusacions van ser "premeditades" i "només tenien un objectiu, aconseguir fora del camp el que no podien dins".

Sobre la temporada, el president ha assenyalat que "ara gaudim de tot junts. Una vegada més el futbol ha posat tot en el seu lloc. L'exhibició de Wembley és la millor resposta".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1