Castells

Classificats

Cultura

Esports

Política

Inici » Política

ICV Martorell presenta a Xavi Gómez com a candidat en una casa de cultura de la Vila plena

Xavier Gómez es va presentar el 25 de març oficialment com a candidat a l’alcaldia per Iniciativa per Catalunya Verds de Martorell en una sala d’actes de la casa de cultura amb més de 150 persones. L’acte va contar amb la presència de la diputada Dolors Camats i l’exregidora Teresa Ordóñez

L’exregidora de l’ajuntament de Martorell Teresa Ordóñez va portar a terme la presentació de l’acte, fent esment de les qualitats com a persona del candidat Gómez, de la seva trajectoria tan a ICV com a l’ajuntament de Martorell, amb les entitats del municipi, i va mencionar la seva capacitat d’escoltar a la ciutadania i la seva implicació personal i política en el municipi.

La diputada al parlament de Catalunya Dolors Camats va posar sobre la taula “el moment tant important que vivim actualment tota la ciutadania, i com són d’importans aquestes eleccions municipals per a les persones”. També va deixar palés que hi ha diferents maneres de fer les coses, “que dia a dia estem veiem com intentant desmuntar l’estat del benestar que tants i tants anys ens ha estat costat de construir, com hi ha persones i partits que fan política sense presentar-se a les eleccions”. Camats va fer un resum de les politiques que Convergència està portant a terme al govern de la Generalitat, de les seves retallades en sanitat, en educació, en plans d’igualtat, en cultura, etc.

Xavier Gómez, per la seva part, va fer un record a la memòria del difunt Carles Pujol, militant històric del PSUC. Gómez va donar les gràcies a totes i tots els assistents a un acte ple de persones per donar-li el seu suport. El candidat ecosocialista martorellenc va presentar un projecte ambiciós, “que preten donar la veu a la ciutadania, fer un ajuntament amb parets de vidre on tothom tingui veu, un ajuntament on les entitats i les persones de Martorell siguin tractades amb respecte, un Martorell preocupat per les persones”.

Gómez va possar sobre la taula la seva intenció de pactar les grans decisions que s’han de pendre a Martorell en els propers anys, decisions que poden i han de marcar el Martorell que la ciutadania vulgui, grans pactes com la defensa dels espais naturals de Martorell com és el riu, pactes com un pla de mobilitat ambiciós i que tingui en compte les necessitats de tothom, pacte per a la plena ocupació de les persones en igualtat de condicions, un pacte per un pla per l’habitatge a l’alçada de la realitat actual, i finalment un gran pacte d’acció anticrisi que posi a les persones per davant dels interessos electorals i polítics.

Xavier Gómez va demanar a totes i tots els martorellencs “avançar conjuntament cap a un ajuntament plural, transparent, proper, solidari, …” i els va encoratjar a “què s’indignin quan veuen coses que no estàn bé, però que a l’hora s’il·lusionin per Martorell”. Finalment, el candidat ecosocialista va demanar a les persones assistents “ajuda per canviar Martorell, ja que només s’ha transformat, però cal canviar-lo d’una vegada per totes”.

Podeu veure més imatges AQUÍ

Escampa-ho:
  • LaTafanera
  • Twitter
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • Netvibes
  • RSS
  • Technorati
  • email

1 comentari »

Deixa un comentari!

Afegeix el teu comentari, o trackback des de la teva web. També pots subscriure't a aquests comentaris via RSS.

Sigues amable. No siguis barroer. Sigues fidel a la línia de l'article. No spam.

Aquesta és la opinió dels internautes, no la de BLLD.cat.
No està permès abocar comentaris contraris a les lleis i ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem fora de lloc.
Centra't en el tema.
Si us plau, avisa'ns.dels comentaris o avatars fora de to.

Aquest diari permet Gravatars. Pots aconseguir el teu avatar reconegut globalment, registrant-te a Gravatar.

Pots utilitzar aquests tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes