Castells

Classificats

Cultura

Esports

Política

Inici » Societat

Caminada Popular a favor de la lluita contra el càncer

La Junta Local de l’aecc de Gavà organitza una Caminada Popular a favor de la lluita contra el càncer

L’acte forma part de la Campanya Contra el Tabac que desenvolupa l’aecc – Associació Espanyola Contra el Càncer

El proper diumenge 12 de juny tindrà lloc a Gavà, una caminada popular a favor de la lluita contra el càncer. La caminada és organitzada per la Junta Local de l’aecc de Gavà i s’iniciarà a les 10h a la carpa de l’aecc instal·lada a Rambla amb Torre Lluc. La caminada que recorrerà part de la població finalitzarà en el mateix punt d’inici.

La passejada popular forma part de la campanya contra el tabac que porta a terme l’Associació Espanyola Contra el Càncer, i que es va iniciar el dia 31 de maig, el Dia Mundial Sense Tabac. Tots els assistents i ciutadans tindran la possibilitat de comprar samarretes a la carpa de l’aecc al preu de 5€ la unitat que ajuden a recaptar fons en la lluita contra el càncer. En la mateixa carpa hi haurà el personal voluntari de la Junta Local de l’aecc de Gavà que repartirà informació sobre el tabac i la seva incidència en el càncer. L’objectiu de l’acte és conscienciar a la població del risc del tabac i els beneficis de deixar de fumar. En finalitzar la caminada, es repartiran refrescs per tots els participants i es clourà l’acte.

Sobre l’aecc

L’Associació Espanyola contra el Càncer (aecc) és una entitat social privada, sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública, té representació en més de 2000 localitats i suma més de 14.000 voluntaris actius amb el propòsit de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats.

El treball de l’aecc es desenvolupa sota una filosofia de col·laboració recolzament mutu amb les autoritats sanitàries, les institucions científiques i aquelles altres entitats que persegueixen una finalitat anàloga al de l’Associació. Tot plegat sota els principis d’independència, imparcialitat, transparència i objectivitat.

La Junta de Barcelona gestiona els seus propis programes i ajudes que destinen íntegrament al seu àmbit d’actuació. Des de la Junta de Barcelona en depenen actualment 124 Juntes Locals distribuïdes a: Barcelona Ciutat, Barcelonès Nord i Maresme, Àrea Ponent i Àrea Centre.

El trasllat a l’hospital Duran i Reynals ha estat un pas gegant per l’aecc des del punt de vista d’ubicació. Millora que repercutirà de forma altament positiva per a la societat i en especial per als malalts de càncer.

Entre els serveis i programes més significatius de l’aecc destaquen: 1. Atenció Psicosocial al malalt de càncer i la seva família, 2. Programes de Prevenció i campanyes per promoure la salut, 3.Foment de la recerca oncològica, 4. Mobilització

Escampa-ho:
  • LaTafanera
  • Twitter
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • Netvibes
  • RSS
  • Technorati
  • email

Deixa un comentari!

Afegeix el teu comentari, o trackback des de la teva web. També pots subscriure't a aquests comentaris via RSS.

Sigues amable. No siguis barroer. Sigues fidel a la línia de l'article. No spam.

Aquesta és la opinió dels internautes, no la de BLLD.cat.
No està permès abocar comentaris contraris a les lleis i ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem fora de lloc.
Centra't en el tema.
Si us plau, avisa'ns.dels comentaris o avatars fora de to.

Aquest diari permet Gravatars. Pots aconseguir el teu avatar reconegut globalment, registrant-te a Gravatar.

Pots utilitzar aquests tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes