Redacció osona.com | Actualitzat el 20/06/2011 a les 16:49h

Michael Parra s’exhibeix al Circuit d’Osona

Bona actuació dels set pilots d’Evo Kids Osona a la Copa Catalana de Promovelocitat.

Galeria fotos (Esc. Osona)

Mikel Ernest, pilot d'Evo Kids Osona. Foto: Escuderia Osona

El Circuit d’Osona ha acollit aquest dissabte, dia 18 de juny, la segona prova de la Copa Catalana de Promovelocitat. Michael Parra, el pilot de Blanes de l’Escuderia Osona, ha fet una gran exhibició i ha guanyat amb autoritat les dues curses de Promo RACC 50. Bona actuació també del set pilots d’Evo Kids Osona. Un d’ells, Marc Garcia, ha pujat al tercer esglaó del calaix, a la categoria de Promo RACC 70.

La Promovelocitat  permet veure en acció les joves promeses del motociclisme català. Reuneix joves pilots d’entre 6 i 9 anys, repartits en tres categories, Iniciació RACC, Promo RACC 50 i Promo RACC 70.

La prova ha aglutinat 63 pilots. En total, hi ha hagut 10 curses, dues mànigues per cada categoria (la Promo RACC 50 i Promo RACC 70 es divideixen en grup 1 i grup 2).


PROMO RACC 50

Gran espectacle el que ha ofert Michael Parra, que ha guanyat les  dues carreres sense oposició. Parra ha marxat a les primeres de canvi i ha tret 20 segons al seu més immediat perseguidor, Andy Verdoia. Amb aquest resultat se situa líder del campionat amb molt d’avantatge sobre els altres pilots.

En aquesta categoria també hi corrien tres pilots de l’equip de l’Escuderia Osona, Evo Kids Osona: Ivan Vázquez, Íker Vera i Genís Navarro.

Ivan Vázquez ha signat un gran cap de setmana, demostrant la seva progressió. El jove pilot ha aconseguit la quarta posició final, amb un tercer i un cinquè lloc a les dues mànigues. Amb aquesta actuació, Vázquez es reafirma en les primeres posicions del campionat.

Íker Vera, per la seva banda, es consolida al grup A, on corren els pilots més ràpids del campionat. Ha aconseguit un meritori 12è i 13è lloc.

Genís Navarro continua el seu aprenentatge. El pilot, en la segona carrera de la seva vida, ha avançat tres corredors i s’ha situat en una meritòria 21a posició.


PROMO RACC 70

El dominador d’aquesta categoria ha estat el líder del campionat, Jeremy Alcoba, que ha guanyat les dues curses. Els quatre pilots d’Evo Kids Osona han tingut un exitós debut a casa i han copsat les primeres posicions: Marc Garcia, Ferran Hernández, Gino Navarro i Mikel Ernest.

Marc Garcia ha rubricat un gran cap de setmana, que ha finalitzat amb una tercera posició final. El jove pilot va fer el segon millor temps als entrenaments cronometrats, però una penalització el va portar fins a la cinquena posició de la graella. Tot i això, es va superar i va signar uns excel•lents segon i tercer lloc a les dues mànigues respectives.

Ferran Hernández s’està convertint en la revelació de la temporada. Ha disputat dues curses espectaculars, amb molts avançaments i molta tensió. Al final, ha fet un quart i un cinquè lloc, però una penalització per una sortida irregular l’ha fet baixar unes posicions a la classificació final, fins a la setena.

Mala sort per Gino Navarro a la segona cursa, on ha hagut de sortir del pit line per problemes mecànics. El jove pilot, però, es reafirma al grup A, amb els corredors més ràpids de la categoria.

Per últim, donem la benvinguda a Mikel Ernest, el darrer fitxatge d’Evo Kids Osona (es va materialitzar dimarts). El pilot s’ha adaptat d’una manera molt ràpida i ja va per feina. Al Circuit d’Osona no ha tingut rival al grup B, on s’ha imposat a les dues curses.


INICIACIÓ RACC

En aquesta categoria hi han participat 12 pilots, els més petits de tota la vetllada.  El guanyador ha estat Raül Navarro, amb un primer i un segon lloc.


Vegeu tots els resultats desglossats per categories



FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Els fumadors, uns «criminals»

Un sopar d’escola a l’aire lliure, sense fum. Al menys, en uns 10 metres a la rodona.

Edicions locals
Enquesta
Cal desallotjar el campament dels ‘indignats’ de la plaça Major de Vic?
      Vots emesos: 169
Arxiu històric
Humor
Vés a: Els últims seminaristes

Els últims seminaristes

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).

Resultats
Eleccions Municipals 2011


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: