ICV > Vegueria de les T... > Segrià > Lleida > notícies > Josep Antoni More...

Notícia

Dsc00220_picnik

J.A. Moreno en festa infantil 2011

Mesimg

Fletxa_component
15/05/2011
Josep Antoni Moreno fa una crida al votant d’esquerres a que ICV-EUiA sigui la seva veu per aturar les retallades

Al candidat núm. 2 d’ICV-EUiA per Lleida, no el preocupa els diferents resultats de les enquestes fetes públiques avui, on tots els resultats per a la coalició semblen possibles

 Preguntat per quin anàlisi fa de les enquestes publicades el dia d'avui, Moreno comenta "tenim enquestes de tots els colors, enquestes que ens dones 2 regidors, enquestes que ens en donen un i fins i tot una enquesta que no ens dóna cap regidor, en tot cas el que realment ens preocupa és la possibilitat d'un ajuntament pràcticament del mateix color, ancorat a la dreta, amb tres partits que practiquen i defensen les polítiques neoliberals que han portat aquesta crisi.

Des d'ICV-EUiA sabem que tenim un vot bastant fidel i per això fem una crida al vot ecosocialista, a tots els ciutadans i ciutadanes de Lleida, a tots els usuaris dels serveis públics, per dir-los que ICV-EUiA serà la seva veu a l'Ajuntament i la garantia per aturar les retallades de Mas i Zapatero, però també les d'Àngel Ros a serveis públics bàsics, com l'educació o els serveis socials a Lleida, mentre es mantenen despeses no imprescindibles, com les de protocol, les gerències o determinades subvencions del tot innecessàries en temps de crisi.

Fem una crida a recuperar la credibilitat de la política a través del "boca-orella" per combatre el cansament, la por i la resignació que produeixen les retallades dels serveis públics, amb un PSC que, al igual que CiU, una vegada superada la crisi, voldrà retornar al model de creixement equivocat i insostenible que ens ha portat fins aquí.

A tall d'exemple, davant la Lleida faraònica, pensada en models introduïts per les dictadures de Franco i Primo de Rivera, òn tota obra pública és bona, unes obres públiques que no deixen de ser una inversió que quan pateix un us baix o socialment ineficient, enlloc d'enriquir una ciutat, l'empobreixen. A ICV-EUiA pensem en una Lleida a l'alçada de les seves persones. Som l'únic partit que està defensant polítiques socials clares per combatre els efectes socials de la crisi, com la pobresa zero, com una Lleida inclusiva, cohesionada, que es posiciona al costat dels que poden patir un desnonament, que introdueix la tarifació social, que adapta els impostos municipals als aturats, que lluita contra l'exclusió social i la xenofòbia.

Per això reivindiquem que la crisi econòmica condiciona com mai les eleccions, i a Lleida el que necessitem són regidors i regidores compromesos per fer front a la crisi i fer front a les retallades.

ICV-EUiA vol fer una crida a la mobilització dels indecisos. Dels electors que pensen abstenir-se o que estan farts. La clau es guanyar la resignació, perquè serà guanyar les polítiques neoliberals i de la dreta"

DV 17/06/2011 | 14:04
Fons_fixed_articles
Fons_fixed_publications
Icvinformaci__portada
  • Mesveure