Salvador Cot | Actualitzat el 21/06/2011 a les 23:59h

Envellir sense fer-se gran

No hi ha hagut una soledat política com la de José Luis Rodríguez Zapatero. La dreta no l'odia, el menysprea. I el seu partit li ha buscat successor molt abans d'acabar la legislatura, preveient una derrota de dimensions tals que pot acabar deixant el major poder institucional del PSOE dins del despatx de l'alcaldia de Saragossa. El zapaterisme s'ha enfonsat en el descrèdit sense ni tan sols haver arribat a existir.

Però la desbandada més gran s'ha produït en l'àmbit mediàtic. A Espanya, però també a Catalunya, els mitjans pròxims al PSOE/PSC han desertat de la disciplina governamental i ara intenten buscar-se un lloc entre els indignats, com si la riuada humana del passat diumenge els pogués tornar als temps feliços en què la Diputació i l'Ajuntament proveïen una vida plàcida a l'antipujolisme. A ells també se'ls fa llarga l'agonia política del senyor de la cella, sobretot amb la perspectiva d'un govern del PP contra el qui mobilitzar-se amb tranquil·litat ideològica i delectança política.

El 1986, Zapatero va ser el diputat més jove del Congrés.
Ningú no podia preveure que envelliria tan ràpid sense mai fer-se gran.

COMENTARIS

+1
-0
No ens hauria d'importar
Anònim, 22/06/2011 a les 16:33
que fos un desastre per als espanyols, es el seu problema. El que hem de veure es com ens afecta i si en podem treure profit de la decadencia espanyola. Com mes enfonsats estiguin mes possiibilitats tenim d'alliberar.nos del seu jou, i al contrari...
Recolzar.los i col.laborar al seu redrecament es suicida per a nosaltres.
+0
-1
ERROR
Anònim, 22/06/2011 a les 14:44

Segur que volies dir, un recital de la Pantoja
+8
-1
El pitjor president dels espanyols?
Pere Alzina, 22/06/2011 a les 10:24
Et felicito pel magnífic article que signes. Tot el que hi apuntes és cert però no tinc clar com podran sobreviure tots els mitjans que pengen de les grans empreses (PRISA, Zeta, Mediapro) que controla el PSOE o els "progressistes" (e pot ser progressista i no voler tocar res de res dels contractes i fomentar els funcionaris?)
+11
-18
perd gràcia
Anònim, 22/06/2011 a les 09:05
Cot, a la que se surt del seu uni-tema, Espanya i llurs misèries i la Gran Catalunya aria, es torna més avorrit què un recital de Lluis Llach.
+5
-2
dimoni
Anònim, 22/06/2011 a les 03:33
El ZP te cara de dimoni; per qué serà?

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: