ICV > Vegueria de Barce... > Maresme > Santa Susanna > notícies > Xesca Sánchez par...

Notícia

Captura_de_pantalla_2011-05-19_a_las_08

Ricard Gomà i Xesca Sánchez al Mercat de les flors

Mesimg

Fletxa_component
18/05/2011
Xesca Sánchez participa en l'acte central d'ICV-EUiA de les municipals 2011

El Mercat de les Flors va acollir aquest diumenge 500 persones en l'acte central d'ICV-EUiA de les municipals 2011.

Xesca Sánchez, la candidata d'ICV-EUiA a l'alcaldia de Santa Susanna va participar en l'acte central de la campanya de les municipals d'ICV-EUiA on hi participaren 29 candidats i candidates a l'alcaldia dels seus municipis de ciutats i pobles de tot Catalunya.

Xesca Sánchez, que va intervenir en el bloc de qualitat democràtica i participació, va expressar els dèficits democràtics que Santa Susanna pateix des dels primers ajuntaments democràtics i la necessiat d'un canvi de maneres de fer del govern i que s'hi va comprometre.

"La creació del consell assessor d'urbanisme que impulsi un nou POUM i la participació dels veïns i veïnes en la desició d'inversions de proximitat, son dues propostes del nostre compromís per avançar en la qualitat democràtica i obrir l'ajuntament a la ciutadania" va manifestar Xesca Sánchez, candidata de Santa Susanna d'ICV-EUiA, en la seva intervenció.

En el video pots veure un resum de l'acte: la presentació inicial de l'acte, la presència a escena dels candidats i de les candidates i la intervenció de Xesca Sánchez. 

Amb tu és possible, pren la iniciativa!

Vota Xesca Sánchez

Vota ICV-EUiA


Comentaris


DJ 23/06/2011 | 02:24
Fons_fixed_agenda
Fons_fixed_articles
Fons_fixed_publications
197
  • Mesveure