Notícia

Foto_cinc
Fletxa_component
20/05/2011
ICV-EUiA té clar que diumenge es vota a favor o en contra de les retallades

La coalició diu que ha fet una campanya basada en la proximitat i els valors i han defugit de les subhastes electorals. L'alcaldable, Manel Pérez, alerta que l'abstenció o el vot en blanc no canviaran res. Acabats els 15 dies, ha quedat clar, que aquestes són unes eleccions polítiques on es confronten models diferents de societat. Ho ha dit l'alcaldable d'Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i Alternativa, Manel Pérez, en el balanç de campanya. Pérez reitera que el 22 de Maig s'ha de votar a favor o en contra de la retallada de l'Estat del benestar.

La coalició diu que ha fet una campanya basada en la proximitat i els valors i han defugit de les subhastes electorals (promeses buides sense quantificar econòmicament). L'alcaldable s'ha adreçat en aquest últim acte a la gent indignada. L'abstenció o el vot en blanc no canviarà res. S'ha de convertir la indignació en acció, en vots, diu. Segons Pérez: "Que entenem i comprenem i compartim la seva indignació, que nosaltres no tenim totes les solucions, ni som perfectes, però ens comprometem a ser la força coherent en la defensa dels drets socials. I per això, proposem a la gent indignada que ens utilitzi per canalitzar la seva indignació, per fer arribar la seva veu al nostre Ajuntament."

No volen apropiar-se de les expressions de protesta que es viuen a moltes ciutats espanyoles però ha assegurat que estaran especialment atents a la veu del carrer. Les mobilitzacions canvien consciències, però els vots, canvien governs, conclou Pérez.

DJ 23/06/2011 | 19:41
Fons_fixed_publications
Portad_revista
  • Mesveure