ICV > Vegueria de les T... > notícies > Delegació de les ...

Notícia

Delegaci__te
Fletxa_component
27/11/2008
Delegació de les Terres de l'Ebre a l'Assemblea Nacional d'ICV

La delegació de les Terres de l'Ebre amb 17 persones va participar activament a l'Assemblea d'ICV

Aquest cap de setmana es vacelebrar la 9 Assemblea Nacional d'ICV. Els membres de la delegació de les Terres de l'Ebre i vàrem participar amb 17 persones. Tots els membres volem felicitar a l'organització per la feina ben feta.

La valoració que extreu de la mateixa la delegació de les Terres de l'Ebre és molt positiva havent aconseguit aprovar, per unanimitat, la resolució que presentava conjuntament amb la delegació de Girona "La gestió de l'aigua". Aquest és un acord històric d'un partit d'àmbit nacional en el que s'aposta per la reducció gradual i progressiva de la pressió que s'exerceix sobre els rius d'altres conques, principalment el Ter i l'Ebre.

També es valora molt positivament la introducció d'altres demandes presentades tant al document d'estratègia política com al d'organització. Un altre punt que es troba molt important és el refermament del compromís d'ICV fent costat als treballadors en aquests moments difícils i en aquest punt es resalta el decàleg que va presentar Joan Saura contra la crisi.

A nivell organitzatiu, l'augment en nombre al Consell Nacional i l'inclusió de dos membres a l'Executiva fa efectiva les nostres demandes de més presència als òrgans de direcció del partit. Finalment, és valora de manera molt positiva la renovació i l'elecció de Joan Herrera com a Secretari General.

Per a acabar, volem agrair el suport que hem rebut de les bases del partit d'arreu del país. Ara seguirem treballant per aconseguir que les nostres aportacions passin del paper als fets.

DC 22/06/2011 | 22:54
Fons_fixed_locals
  • Comarca
  • Localitat