Garcia_Albiol55
El personatge
García Albiol parla dels seus primers dies com alcalde de Badalona en una entrevista a El Periódico
NOTÍCIA COMPLETA
22/06/2011
Manifestacio 10-J
Nova crida a manifestar-se per la independència un any després del 10-J
A través de la xarxa ha sorgit una iniciativa que crida a manifestar-se el proper 9 de juliol per repetir "la manifestació independentista més gran de la història de la democràcia", en referència a la protesta que va seguir més d'un milió de persones el 10-J [a la imatge]. Diverses entitats i partits polítics ja s'han adherit a aquesta iniciativa, en la qual es pot col·laborar a través del seu lloc web, on s'hi troba tota la informació al respecte. El recorregut, que encara està pendent de confirmació, aniria en principi des de la Plaça Urquinaona fins al Passeig Lluís Companys.

La manifestació es farà sota el lema Per Catalunya, no pareu! i ja té un manifest en el qual s'explica que des del 10-J "seguim sense poder decidir, i anem veient les conseqüències que això comporta per la nostra cultura, per la nostra manera de fer, per nosaltres, els catalans, que som tots aquells que treballem, vivim i estimem aquest país". A l'esmentat manifest també s'argumenta que "se'ns menysprea la cultura, no podem gestionar els nostres diners" i "se'ns obliga a acatar les lleis d'un estat imposat que només té en compte allò que li convé sense mirar ni un moment el que ens convé a nosaltres". Per tot plegat, s'insta "a sortir al carrer per fer sentir la nostra veu".
Veure i/o afegir comentaris Imprimir Enviar notícia
(0 en total)
Envia'ns el teu comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones.
(Nom cognoms)*
*
Codi de comprobació *
* Camps obligatoris
FacebookTwitterDeliciousLa TafaneraTechnoratiGoogleMenéame
subcripcio setmanari
subscripcio butlleti