Dijous, 23 de juny de 2011 | 12:38
Vostè es troba a: Inici > Política >

Un dels eventuals als que Mas ha pujat el sou utilitza Twitter per denigrar els funcionaris

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
En 43 dies el seu sou ha pujat considerablement
Un dels eventuals als que Mas ha pujat el sou utilitza Twitter per denigrar els funcionaris
06/06/2011
9salvador-grifell
CatalunyaPress.- El responsable d’Atenció als/les Ciutadanes del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Salvador Grifell, és un altre dels exemples de personal eventual que veu com el seu sou augmenta poc més d’un mes després de ser nomenat.
Grifell se suma així a casos com el de la periodista Mar Jiménez, que va passar d’assessora en matèria de Coneixements Culturals a assessora en matèria de comunicació i difusió i va guanyar 35.000 euros anuals amb el canvi.

En el cas del responsable d’Atenció als/les Ciutadanes, en només 43 dies ha passat de cobrar com un funcionari del grup A, nivell de destinació 24 i amb un complement de 25.813 euros a ostentar una destinació 27 i un complement de 30.094 euros.

Denigrar als funcionaris

Però potser el pitjor és que Grifell, un dels impulsors de la xarxa Cativistes de CiU, utilitza el seu Twitter per denigrar al funcionariat i dubtar de l’honorabilitat de la seva feina. Així doncs, en una discussió el passat 31 de maig es preguntava: “És lícit que els funcionaris tinguin un plus anomenat de "productivitat" que es cobra en funció de si han anat o no al treball?”.

Fer-se preguntes és molt lícit, però potser no ho és tant si un se les fa per respondre-se-les ell mateix: “que no s'amaguin i ho diguin clar i alt que és això el que reclamen”, assegurava, menyspreant les demandes dels sindicats de la funció pública, que en els darrers mesos s’han mobilitzat contra els efectes de la retallada del Govern del que Grifell forma part.



Els professors també han rebut la seva part al Twitter de Grifell. Aquest càrrec de confiança del president Mas dubtava de les intencions dels sindicats de professors, que és tant com dubtar del paper dels representants dels treballadors en una democràcia, en preguntar-se: “Els professors estan preocupats per l'ensenyament de qualitat o perquè poden perdre beneficis corporatius com el Fons d'Acció Social?”.

Una obsessió, l’acampada de plaça Catalunya

Les crítiques i obsessions del personatge no acaben amb el funcionariat sinó que es fan extensibles a qualsevol tipus de lluita social. En aquest sentit, l’acampada d’indignats a plaça Catalunya ha estat al centre de la seva diana durant els darrers dies.

D’una banda, els ha acusat d’”espanyols i centralistes” als que hi participen i, a l’acampada en general, de no ser “respectuosa amb el país”. Però no s’ha quedat aquí, perquè fent una ullada és capaç d’analitzar una acció reivindicativa que dura dues setmanes: “He tret el cap per Pl Catalunya fa uns minuts i és com una gran rave al centre de Barcelona”, escrivia el 28 de maig.

Per acabar-ho d’adobar, el 27 de maig Grifell va arribar a justificar la violència policial contra els manifestants amb afirmacions com aquesta: “si hom fa d'escut humà voluntàriament ja sap el que s'hi juga”.

Altres ascensos fulgurants

El de Grifells no és l’únic ascens fulgurant, ja que com denuncia El Triangle, Joan Raventós, responsable de Seguiment de Relacions amb el Territori, també ha passat en un mes i pocs dies –del 22 de març al 25 d’abril- a cobrar 1.477 euros mensuals bruts més del que posava al seu primer contracte.
ALEX JAUMOT
21/06/2011
ENTRE UNA PUTA I UN CONVERGENT NEIX SALVADOR GRIFELL
Pako
20/06/2011
Que sorpresa, este elemento fiel a su partido seguirá cobrando del herario público solo por el hecho de dar apoyo al partido y su mision consistirá en dar por bueno todo lo que proponga su partido. ¿Hay un adjetivo para calificar a estos elementos, no?
Alex
16/06/2011
Només s'ha de veure la cara d'imbècil que té per entendre les seves paraules. Cogito ergo sum, decían, però aquest ha optat per la via "cogidetó" ergo sum. Llepaculs, aquest sí és un exemple de paràsit.
Clara
14/06/2011
Esto lo dice una persona que única y exclusivamente ha vivido de la política y, ni tan siquiera, en primera línia teniendo que rendir cuentas, pues siempre ha estado en esa penumbre del aparato de su partido que le ha permito cobrar sueldo de asesor y encasquetarlo sin procedimiento riguroso alguno en la estructura laboral del Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat con un cargo de dudosa utilidad pública y cobrando un sueldo que no estaba precisamente en la media.
MARIA
14/06/2011
Deu n'hi do la quantitat de "caps pensants" que genera l'Ajuntament de Sant Feliu! conec un cas semblant, promocionat pels de les "mans netes" que també l'han deixat col·locadet de per vida...
Elena
12/06/2011
Este niño pijo no tiene ni idea de lo que habla. Estoy de acuerdo con Margarita, Mas estudiar y documentarse. Que poca veronya
Maria
10/06/2011
Un altre nen pijoprogre que haurem de mantenir els funcionaris...
MIQUEL
08/06/2011
I el problema era el Novoa... oi ? Amb elements com aquest, a CiU acabaran trobant a faltar el Novoa, que com a mínim era honest i ara s'ha centrat i està fent bona feina.
AINA
08/06/2011
No m’estranya en absolut, personatges com aquest esta farcit CIU, malauradament han enganyat a una gran majoria amb el discurs nacionalista, pro si grates res de res , son la dreta pura i dura amb les seves polítiques neoliberals ofegaran als treballadors i el sindicats, desprestigiats, no podran fer-hi res. Una denuncia molt oportuna. No callem.
Mario
08/06/2011
Aquests personatges són el càncer de l'Administració i no els funcionaris. Gent limitada d'intel·ligència, que ni tans sol pot superar unes oposicions, amb comentaris rídiculs i despectius sobre temse tant trancendents com la educació o les reivindicacions de la ciutadania, no pot ocupar un lloc eventual a l'Administració perquè denigra la opinió que tenen els ciutadans del servei públic i crea desafecció. Però no importa perquè té el carnet del partit de torn i podrà jugar a difamar els treballadors públics amb el seu twitter en hores de treball.
Miquel
08/06/2011
No opino sobre aquest element ja que les seves paraules i fets el qualifiquen sol. El que si vull aclarir és que la xarxa Cativistes va ser feta per la gent de Zinc, a instàncies de CDC i certament és una "castanya" sense confitar, ni crua, que per cert són dolentes. Però el problema arriba quan els encarregats de comunicació de CDC veuen perdre el controls i els càrrecs que se'ls han regalat. Davant altres propostes, ells es dediquen a no difondre-les, ans al contrari, algunes se les apunten com idees seves i queden com els màxims coneixedors del tema. I així es pot veure a Jordi Cuminal, endollat a presidència, com aquest altre element. Amb un bon sou, que se'ls apuja i la resta patint un retall en el sou i altres retallades socials. No tenen vergonya.
Nacho
07/06/2011
Té tota la raó: si productivitat es anar a la feina, apaga y vámonos.....
aguila roja
07/06/2011
Fills de puta n'hi ha a tot arreu, i com es pot veure, a la pública també. Manda collons que precissament ELL despotriqui del funcionariat. Collons, ell que és, de la privada?.
BLANCA
07/06/2011
Crec q aquest personatje per donar-li un calificatiu no te ni idea de res el q es penos es que a sobre cobri un super sou i es mofi de tothom hi ha molta gent a l'atur i no troba feina i a mes molt mes qualificada que els q estan a CIU llastima q sigui un partit catalanista segons diuen pero veiem lo q els envolt a ho dubtu
CARME
07/06/2011
ANTONIO ets boníssim.
Loli
07/06/2011
Amb gent com aquesta que Deu ens ampari
Ramon
07/06/2011
Hola Sr. Grifell, vostè sap, que vol dir i que coneix l'ètica professional?. Clar tots sabem com funciona CIU, tot allò que pensa, el millor anul·lar-lo, aquest plantejament ja el practicava el PP i el franquisme. Les administracions volen que els professors no diguin la seva i aixì el col·lectiu docent, sempre serà el culpable de tots els mals de l'educació, el 30% de fracàs....
Martín
07/06/2011
Tampoc hem de ser populistes i pamfletaris. Si una persona pasa a ocupar un càrrec de més responsabilitat ha de cobrar més. Aixó no és criticable. A menys que tothom cobri igual, faci la feina que faci. Però aixó és un altra cosa... El problema no és el que cobra, sino la tasca que fa, com la fa i a que interesos respond. En aquest cas concret és evildent que aquest és un filo naZi onalista, i si després d'axo no lo han tret fora... "la culpa no la tienen el burro, (es pot canviar per Ruc Català) sino el que le da de comer"
Rosa Mª Fernández
07/06/2011
nenet Grifell , una pregunta : és lícit que us apugeu el sou mentre demaneu retallar i fotre a totes les persones de baix poder adquisitiu ? on és la coherrència bonic ?
Margarita
07/06/2011
¿Se le habrá derretido LA neurona con el sol primaveral? ¿O quizás es que cree el ladrón que todos son de su condición? Es penoso el desconocimiento que tiene este señor (?) de lo que habla. Mas estudiar y menos twitear y serás mas útil
Margarita
07/06/2011
¿Se le habrá derretido LA neurona con el sol primaveral? ¿O quizás es que cree el ladrón que todos son de su condición? Es penoso el desconocimiento que tiene este señor (?) de lo que habla. Mas estudiar y menos twitear y serás mas útil
David
07/06/2011
Crec que finalment alguns membres de CIU haurien de fundar el primer partit nazi català. No cal una escissió dels botiguers!!! Poden seguir junts, com sempre. Això seria ja una mostra de absoluta normalitat. Són una nació, per tant necessitem un partit ultra català que és mostri directament, sense dissimular, sense embuts!!
antonio
07/06/2011
estp no son mas que ejmplos de la poca vergÜenza (eh, politica, vale) de la chusm (politica...) de la que se ha rodeado el sr mas. al grifols ese le pagan para que haga justamente lo que hace, intentar desligitimar a los que protestan. Grifols, tio, que llevo muchisimos mas años que ti en Catalunya, soy catalan y estoy de acuerdo con ELS INDIGNATS, ¡te enteras, fantasma (social)
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1