Divendres, 24 de juny de 2011 | 12:38
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Gotagotham, el programa educatiu i gratuït d'Agbar

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ja han participat més de 100.000 alumnes de tota Espanya
Gotagotham, el programa educatiu i gratuït d'Agbar
16/06/2011 14:04
gota3
Agbar, empresa dedicada a la gestió integral de l'aigua, mitjançant el programa Gotagotham pretén apropar als escolars els cicles natural i urbà de l'aigua, així com fomentar una actitud positiva cap al medi ambient amb una metodologia basada en la participació i la interactivitat dels alumnes.
Des de la seva implantació en el curs 2008-2009, han participat en les jornades més de 100.000 alumnes de tota Espanya. I és un programa concebut com a element de suport als professors d'Educació Primària.

A més els seus continguts formen part de l'assignatura de Medi ambient i pretenen fomentar determinats comportaments i hàbits sobre un recurs tan escàs com és l'aigua.

Concretament, Gotagotham consisteix en una jornada lúdica i educativa, de 90 minuts de durada, dirigida a escolars d'Educació Primària. Els alumnes viatgen a un món imaginari anomenat Gotagotham, visualitzant un DVD i participant en uns tallers i jocs en els quals aprendran els cicles natural i urbà de l'aigua, i també a apreciar aquest recurs natural escàs.

El projecte Gotagotham va dirigit a les escoles, i concretament, als alumnes que estiguin cursant 2.º, 3.º i 4.º d'Educació Primària.

El que es busca amb aquest programa és conscienciar als escolars sobre la importància de l'aigua, fomentar entre els mateixos el coneixement en profunditat els cicles natural i urbà de l'aigua i participar en l'educació ambiental dels escolars.

Vols saber més?
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1