Divendres, 24 de juny de 2011 | 12:44
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Pedro Morata sona per dirigir 'El dia después'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Prisa a busca substitut per Juanma Castaño
Pedro Morata sona per dirigir 'El dia después'
22/06/2011 21:24
Pedro Morata
El fitxatge de Juanma Castaño per la Cope ha deixat vacant el lloc de presentador de ‘El dia después', vacant per la qual Prisa compta amb un favorit, segons PRnoticias. Es tracta de Pedro Morata, locutor de la Ser que cobreix la informació esportiva valenciana.
Així, segons PRnoticias, l'amistat entre Morata i Santi Cañizares, copresentador del programa, podria facilitar el fitxatge d'aquest.

Morata compta amb una llarga experiència com a periodista esportiu, cobrint la informació del València i es va mantenir a la Cadena Ser quan la majoria de l'equip de Carrusel Deportivo va fitxar per la Cope.

La venda de Cuatro a Telecinco permet a Juanma Castaño romandre en els esports d'aquest canal, però no així a ‘El dia después', que emet Canal Plus, que segueix en propietat de Prisa, la qual no perdona als professionals que han abandonat la Ser per fitxar per la Cope.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1