Divendres, 24 de juny de 2011 | 12:37
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Les havaneres, la millor solució per a la ressaca de la revetlla

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda del cap de setmana
Les havaneres, la millor solució per a la ressaca de la revetlla
23/06/2011 12:20
Desprès de la revetlla de Sant Joan, els amants de la música marinera no us podeu perdre la gran trobada d'havaneres de la ciutat, i, d'altra banda, el festival Grec continua oferint espectacles per a tots els gustos. I els més esportistes tenen una cita amb la Cursa de la Vila Olímpica. Us hi apunteu?
El primer cap de setmana d'estiu arriba carregat de propostes: una nit màgica, una trobada d'havaneres, espectacles per a tots els gustos, cinema o art. L'oferta cultural es multiplica en temporada estival!

La revetlla de Sant Joan és una cita obligada. Llum i foc, petards i bengales, coques i cava són els protagonistes de la nit més curta de l'any.

No us podeu perdre les fogueres i els correfocs que omplen tot els districtes de la ciutat, com tampoc la Nit del Foc de la Barceloneta, on la colla dels diables del barri pren el control i promet una vetllada màgica.

I sense moure-us del litoral barceloní, aquest dissabte té lloc la gran trobada d'havaneres "Barcelona cara al mar" que aplega, al Port Vell, els amants de la cançó marinera d'arreu del país.

Enguany actuaran els grups Llotja de Mar, Mar Endins, Norai i Mar Brava, i no hi faltarà el tradicional cremat.

Teatre, dansa i art

El festival Grec és un altre dels plats forts del cap de setmana que, dins la secció dedicada a les propostes franceses, porta Un mage en été, un monòleg a càrrec de Laurent Poitrenaux que recorda la història de Robinson Crusoe.

També podreu gaudir d'un dels grans de la dansa contemporània italiana, Virgilio Sieni, al so de la música de Bach a Solo Goldberg Improvisation, o de Luces de Bohemia, en què Oriol Broggi dirigeix el popular text de Valle-Inclán.

La proposta alternativa la trobareu al MNAC amb la mostra "Torres-García a les seves cruïlles". No us perdeu el repàs a la trajectòria de l'artista uruguaio-català, un dels capdavanters del noucentisme i les avantguardes artístiques a casa nostra.

Més idees

Coincidint amb la Festa Major de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, el Palau de la Música celebra una jornada de portes obertes aquest diumenge. No deixeu passar aquesta oportunitat per descobrir, en primera persona, una de les joies de la ciutat!

D'altra banda, els amants de les proves populars tenen una cita amb la Cursa de la Vila Olímpica, en què es recorrerà 10 quilòmetres pels principals carrers i platges de la zona.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1