Dissabte, 25 de juny de 2011 | 12:35
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Un altre resacón, aquesta vegada a Tailàndia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de la cartellera
Un altre resacón, aquesta vegada a Tailàndia
23/06/2011 13:07
Els amants de l'humor americà estan d'enhorabona, perquè aquest divendres s'estrena la segona part de 'Resacón en les Vegas', del millor que ha donat últimament aquest tipus de cinema tan allunyat dels cànons. De les altres opcions, 'Blitz' mostra els cops; 'Confucio', la història; 'Només una nit', els embolics, i 'Hermano', el documental.
Resacón 2. ¡Ara a Tailàndia!

Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) i Doug (Justin Bartha) viatgen a l'exòtica Tailàndia per assistir a les noces de Stu. Després de l'inoblidable comiat de solter a Las Vegas, Stu no vol assumir cap risc i ha decidit oferir un brunch tranquil i contingut abans de les noces. No obstant això, les coses no sempre surten com està previst. Potser el que ocorre a Las Vegas es queda a Las Vegas, però un ni tan sols pot imaginar el que succeirà a Bangkok.

Blitz

Brant (Jason Statham), un dur, inadaptat i políticament incorrecte detectiu de la policia de Londres té com a objectiu trobar a Blitz, el despietat assassí en sèrie que està aniquilant indiscriminadament als oficials de la seva comissaria. A Brant li acaben d'assignar un nou i peculiar cap (Porter Nash) amb qui perseguirà a l'assassí a contrarellotge per evitar més assassinats.

Confucio

Confucio se centra en els últims anys de la vida de l'influent filòsof xinès, període que abasta des de la seva presa de càrrec polític als 51, fins a la seva mort a l'edat de 73 anys, època en el qual té lloc l'apoteósica història d'enfrontaments entre els estats Xinesos. Nascut l'any 551 A. de C. va morir sent un home molt important per a la cultura xinesa. Era una època on es lliuraven innombrables guerres entre els regnes de xinesa. El rei Dl. rep l'ajuda de Confucio qui utilitza la seva intel·ligència i carisma per calmar el seu estat de conflicte intern i guerres interminables. Però les grans potències de l'estat se sentiran amenaçats pel filòsof, per la qual cosa Confucio se'n va de forma voluntària a l'exili.

Només una nit (Last night)

Joanna i Michael estan feliçment casats i mantenen una idíl·lica relació. Però tot canvia quan Joanna descobreix a Michael prestant especial atenció a Laura, una companya, durant un sopar d'empresa. Al matí següent, Michael i Laura parteixen de viatge i intimen. I al seu torn, Joanna es trobarà amb el seu ex-nuvi Alex, amb qui reprendrà l'amistat.

Hermano

Hermano narra una història senzilla i poderosa de dos germans -Daniel (Fernando Moreno) i Julio (Eliú Armes)- que lluiten per convertir-se en futbolistes professionals. Daniel és un davanter excepcional, un fenomen. Julio és el capità de l'equip, un líder nat. Tots dos juguen al futbol al Barri La Cendra. L'oportunitat de les seves vides arriba quan un cercatalents del Caracas Futbol Club els convida a unes proves a l'equip. Però la vida del barri s'interposa i una tragèdia els sacseja. Ells hauran de decidir les seves destinacions sobre una pista de terra. ¿Què és més important: la unió de la família o el somni de les seves vides?
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1