ICV > Vegueria de les T... > Pla d'Urgell > Mollerussa > notícies > NO a la "neteja" ...

Notícia

255104_106133196143012_100002389958883_62386_6801411_s
Fletxa_component
28/05/2011
NO a la "neteja" de Plaça Catalunya i Ricard Vinyes

Des d'ICV-La Seu volem manifestar el nostre més absolut rebuig a l'actuació d'ahir divendres on la Generalitat i els Ajuntaments de Barcelona i de Lleida van voler desallotjar les places Catalunya i Ricard Vinyes, utilitzant l'eufemisme "neteja de l'espai per qüestions sanitàries", i que va comportar una brutal acció policial en contra de les persones acampades per la Indignació.

L'acció desenvolupada ahir divendres a les dues places mostra realment la cara dels qui actualment estan alfront de la Generalitat de Catalunya i la Conselleria d'Interior, després de les eleccions municipals del passat 22 de maig, hem vist com CIU i el PSC es treuen la màscara i ja no disimulen en el seu posicionament envers les manifestacions de ciutadans de totes classes i edats Indignats per la situació política, econòmica i social del nostre país.

Ens sembla un exercici d'hipocresia pròpia de persones sense cap respecte per la democràcia i la ciutadania que diuen representar, i per això des d'ICV-La Seu ens sumem als milers de signatures, persones i institucions que demanen la dimissió fulminant del Conseller d'Interior, el sr. Felip Puig, el qual en la seva etapa a l'oposició va carregar durament en diverses ocasions contra ICV quan aquesta formació tenia les responsabilitats de direcció d'aquesta conselleria.

D'altra banda volem demanar públicament al nostre alcalde, i a l'ajuntament de La Seu en pes, que manifesti la seve total repulsió i rebuig pels fets ocorreguts en aquestes dues places.

DL 06/06/2011 | 20:56
Fons_fixed_agenda
Fons_fixed_articles
Fons_fixed_publications
197
  • Mesveure