ICV > Vegueria de Girona > Alt Empordà > Figueres > notícies > Monfort: “volem e...

Notícia

Cartell_edited

Cartell electoral ICV Figueres - Xavi Monfort

Fletxa_component
06/05/2011
Monfort: “volem estar al govern amb qui vulgui treballar de debó per a la ciutat i la ciutadania”

-Amb el lema "Canvia de xip. Passat al verd", Iniciativa per Catalunya Verds inicia la campanya a Figueres amb la voluntat d'estar al proper govern municipal, treballar per una ciutat sostenible i gestionar-la correctament des de la transparència i la participàció ciutadana en les decisions importants. -ICV Figueres destina 9.000 euros a la campanya, amb la majoria dels materials impresos en paper ecològic i amb tintes d'origen vegetal.

Xavi Monfort, candidat d’Iniciativa per Catalunya Verds de Figueres (ICV) va fer ahir la tradicional enganxada de cartells d'inici de la campanya per a les eleccions municipals del 22 de maig. En aquesta ocasió, els candidats de la llista d'ICV van enganxar el primer cartell a l'estació de RENFE, un punt clau per a la mobilitat del municipi i la comarca, on Monfort va aprofitar per explicar els objectius de la campanya electoral i per al proper mandat: “Volem estar al govern de Figueres amb qui vulgui treballar de debó per a la ciutat i la ciutadania. No ho farem a qualsevol preu, marcarem unes línies vermelles que no estarem disposats a traspassar com són la privatització de serveis o béns públics, tampoc entrarem en un govern que no sigui transparent ja que volem un Ajuntament amb parets de vidre i que no sigui opac com passa avui”

 

En aquesta ocasió, s'ha triat el lema "Canvia de xip. Passa't al verd" amb el que Monfort ha recordat que segueixen la línia de l'esquerra verda i que les prioritats del programa d'ICV per Figueres són continuar els projectes de Richard Elelman en matèria de medi ambient i qualitat ambiental, com el projecte del Parc tecnològic (CODIM), la Universitat De Montfort, la vicepresidència de les Energy Cities i el Pacte dels Alcaldes i ha explicat els vuit punts clau del programa:

 

  • Generació de nova ocupació per a una economia sostenible
  • Fer més eficients els serveis públics
  • Millorar l'accés a l'habitatge
  • Garantir la transparència en la gestió municipal i la participació de la ciutadania
  • Dotar les polítiques municipals de la perspectiva ecologista
  • Crear una anella verda al voltant de Figueres
  • Millorar la mobilitat i fer-la sostenible i útil per a tots els figuerencs
  • Fer de Figueres una ciutat educadora com a base per a la convivència

 

La campanya d'ICV de Figueres

 

Iniciativa per Catalunya – Verds de Figueres compta amb un pressupost de 9.000 euros per a la campanya de les municipals. En total ha editat 26.000 díptics del programa que s’enviaran als ciutadans amb dret de vot, 200 cartells de mig format i 200 cartells de petit format, impresos totalment damunt de paper ecològic i amb tintes d'origen vegetal. També col·locaran 60 banderoles de plàstic i 5 lones tèxtils.

DipticICV2.jpg

Comentaris


DJ 23/06/2011 | 17:44