Dilluns, 27 de juny de 2011 | 12:48
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Bojan arriba a un acord amb la Roma

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Barça disposarà d'una opció de recompra
Bojan arriba a un acord amb la Roma
21/06/2011 23:06
9Bojan_Barça
Redacció.- Bojan KrKic ha arribat a un acord amb la Roma per fitxar per l'equip de la capital italiana per als propers quatre anys. El traspàs es tancarà en una mica més de 10 milions d'euros i el Barça es reserva una opció de recompra en les primeres dues temporades.
Així ho ha avançat Catalunya Informació, que ha afegit que Bojan signarà l'acord amb la Roma la setmana vinent, una vegada finalitzi la seva participació amb la selecció espanyola sub 21 en l'Europeu.

Bojan jugarà els propers quatre anys a les ordres de Luis Enrique, qui ha abandonat el filial blaugrana per emprendre una nova etapa en la Roma.

El jove de Linyola –té 20 anys- iniciarà una nova etapa amb l'objectiu de jugar tots els minuts possibles, una cosa que en el Barça no ha estat possible, i triomfar.
Altres jugadors

D'altra banda, segons Marca, l'interès del Manchester City per Alexis Sánchez està complicant les negociacions, donat el poder econòmic dels anglesos, que podrien oferir els 40 milions d'euros. Però, segons el Mundo Deportivo, el jugador xilè ha deixat clar l'Udinese que només sortirà del club per signar pel Barça, que és el seu únic destí desitjat.

Relacionat amb l'operació, Jeffren, que ja ha deixat clar que no vol fitxar pels italians per abaratir l'operació, encara que comença a resignar sobre la seva sortida, segons l'Sport.

D'altra banda, Thiago s'ha fixat com a equip prioritari, en cas que hagi d'abandonar Barcelona, el Chelsea d'Abramóvitx, segons el Mundo Deportivo.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1