Dimarts, 28 de juny de 2011 | 12:46
Vostè es troba a: Inici > Política >

La Fiscalia investiga la campanya d'Anglada pel 22-M

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Després de la denúncia de la Generalitat
La Fiscalia investiga la campanya d'Anglada pel 22-M
27/06/2011 17:24
josep anglada
EP.- El fiscal coordinador del servei d'odi i discriminació de la Fiscalia de Barcelona, Miguel Ángel Aguilar, ha obert diligències preprocessals després de rebre la denúncia de la Generalitat per la campanya electoral que va fer PxC en alguns municipis catalans en les municipals del 22-M.
Segons ha confirmat el fiscal, van rebre la denúncia la setmana passada contra uns fullets que es van enviar a electors en municipis com Mataró i Santa Coloma de Gramenet que simulaven ser un xec a nom d'un ciutadà magrebí que atorga l'administració, fet que segons la Generalitat és fals.

Ara el fiscal està recaptant dades i realitzant una "investigació preliminar" per determinar si amb aquesta campanya política PxC podria haver incorregut en algun delicte, de cara a obrir una investigació formal, i ha recordat que des del seu servei no es perseguirà a cap partit en general, sinó a polítics concrets.

El portaveu del Govern, Francesc Homs, va anunciar 7 de juny que tramitava la denúncia "fonamentalment per difondre una informació que és falsa", que és la d'assegurar que els immigrants extracomunitaris gaudeixen de privilegis atorgats per la Generalitat, en detriment de la població autòctona.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1