Dimarts, 28 de juny de 2011 | 12:45
Vostè es troba a: Inici > Política >

Zapatero afronta el seu últim Debat sobre l'estat de la Nació

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Bono espera un "bon to" i un "bon nivell" per part de PSOE i PP
Zapatero afronta el seu últim Debat sobre l'estat de la Nació
27/06/2011 22:59
9sabater-congrso
EP.- El president del Congrés, José Bono, ha dit que espera que en el Debat sobre l'estat de la Nació d'aquest dimarts hi hagi un "bon to" i un "bon nivell", principalment per part dels dos grups majoritaris, en el qual serà l'últim examen a Zapatero.
En una conversa informal amb periodistes després de l'homenatge a les víctimes del terrorisme que ha tingut lloc al Congrés, Bono s'ha mostrat convençut que així serà a tenor del que li han transmès des de tots dos bàndols.

El d'aquest dimarts serà l'últim debat de política general al que s'enfronta el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, després d'anunciar que no repetirà un tercer mandat i, per tant, l'últim que comparteix amb el líder del primer partit de l'oposició, Mariano Rajoy.

Zapatero centrarà el seu discurs a defensar l'aprovació de les reformes pendents, mentre que Rajoy té previst posar l'accent en l'agonia de l'Executiu i en la caiguda econòmica que reflecteixen les dades publicades.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1