Dimecres, 29 de juny de 2011 | 12:30
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Bon Jovi ven entrades amb preus anticrisi

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per als seus concerts de Barcelona i Sant Sebastià
Bon Jovi ven entrades amb preus anticrisi
27/06/2011 12:53
John Bon Jovi
Bon Jovi posarà a la venda noves entrades per als seus concerts del 27 de juliol en l'Estadi Olímpic de Barcelona i el 29 en l'Estadi Anoeta de Sant Sebastià a un preu anticrisi, segons ha informat la promotora Doctor Music.
La promotora assenyala que a causa de la gran demanda de tiquets per a aquest concert del Bon Jovi Open Tour, s'ha decidit posar noves entrades a la venda, al mateix temps que explica que la banda no vol que cap fan a Espanya es quedi sense anar als seus concerts per no poder assumir el cost de les entrades.

Per això, i per facilitar que tots els seus fans tinguin l'oportunitat d'assistir als concerts, Bon Jovi han decidit que aquestes noves entrades per a Barcelona i Sant Sebastià, totes de seient numerat a graderia, tinguin preus d'acord amb la situació econòmica actual i definitivament aptes per a totes les butxaques.

A les entrades ja disponibles, se sumen ara dues noves categories de graderia, de 20 i 35 Euros per a Barcelona i de 20 i 40 Euros per a Sant Sebastià (despeses de distribució no incloses), que estaran disponibles a partir del dimarts 28 de juny a través de Fnac, Carrefour i altres punts de la xarxa Ticketmaster, també en el 902.15.00.25 i per Internet a  www.doctormusic.com i www.ticketmaster.es.

La part europea de la gira mundial Open Air de Bon Jovi va arrencar el 8 de juny a Zagreb davant 40.000 fans que van omplir el Maksimir Stadium.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1