Dimecres, 29 de juny de 2011 | 12:18
Vostè es troba a: Inici > Societat >

CiU i PP pacten el nom del nou President de l'Oficina Antifrau

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Serà el conservador Daniel de Alfonso
CiU i PP pacten el nom del nou President de l'Oficina Antifrau
29/06/2011 09:48
9Alicia Sanchez Camacho i Artur Mas, reunits
Sis mesos després de la mort sobtada de David Martínez Madero, l’Oficina Antifrau de Catalunya podria tenir nou president en breu. L’escollit, malgrat no estar del tot decidit, podria ser el magistrat Daniel de Alfonso.
El President de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà aquesta setmana tant amb De Alfonso com amb un altre candidat, tot i que és el primer qui té més opcions. Aquest nom ha estat posat sobre la taula per Unió Democràtica, i té el suport del PP.

Malgrat que en l’actualitat no pertany a cap associació de jutges, anteriorment havia estat militant a la conservadora Associació Professional de la Magistratura (APM).

D’origen càntabre, és jutge de la Secció Setena de l’Audiència de Barcelona, i és professor del Centre d’Estudis Jurídics. Un dels casos més importants que va jutjar va ser el cas Maremàgnum, pel qual va condemnar a 13 anys de presó a dos porters i un vigilant de seguretat acusats de la mort d’un jove equatorià, Wilson Pacheco.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1