Dimecres, 29 de juny de 2011 | 12:19
Vostè es troba a: Inici > Política >

Narváez se suma a Joan Ferran i aposta per Iceta

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Moviments per a que el vicesecretari faci un pas endavant de cara al Congrés
Narváez se suma a Joan Ferran i aposta per Iceta
29/06/2011 11:14
9francesc-narvaez
Primer va ser Joan Ferran, i ara Francesc Narváez també s’ha mullat per Iceta. Els moviments precongressuals han començat. L’encara regidor en funcions de Mobilitat s’ha mostrat clarament partidari de l’actual vicesecretari general del PSC.
En declaracions a COM Ràdio, ha assegurat que “si vostè em diu a qui escolliria com a primer secretari no tinc cap problema a dir-ho: Miquel Iceta”.

També el diputat barceloní Joan Ferran li ha demanat, a través del seu bloc, que faci un pas endavant i es postuli per dirigir un PSC que, segons el seu parer, no ha de centrar-se encara més sinó fer un gir a l’esquerra i escoltar les propostes del 15-M.

De moment, Iceta guarda silenci, i només fa uns dies va fer un petit moviment, en publicar un decàleg de respostes per a la renovació del PSC.

Les causes de la derrota

Pel què fa a les causes de la derrota del PSC a l’Ajuntament de Barcelona després de 30 anys governant, Narváez ha reconegut que una de les raons és que “no hem sabut donar resposta als efectes de la crisi en el dia a dia”. En canvi, l’alcalde de Lleida, el socialista Àngel Ros “ha sabut donar resposta a allò que els seus ciutadans li han demanat” i per això, segons Narváez, sí que ha estat capaç de mantenir la Paeria.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1