Redacció osona.com | Actualitzat el 29/06/2011 a les 11:43h

L’alcalde i els regidors de Sant Quirze de Besora es retallen el sou un 20%

La mesura de l’equip de govern de CiU permetrà estalviar 25.000 euros anuals, segons explica l’Ajuntament (a la foto, l'alcaldessa Rosa Vestit).
Aquest dimarts, dia 28 de juny, l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora, governat per CiU, ha celebrat el ple on s’ha distribuït el cartipàs. En aquest municipi, els convergents van recuperar l’alcaldia, després de guanyar les passades eleccions amb sis regidors. ERC, que havia governat a la passada legislatura, va obtenir cinc regidors.

El sis regidors de CiU es van distribuir el cartipàs de la següent manera:

M. ROSA VESTIT I VILLEGAS / ALCALDESSA: Governació i Règim Interior, Medi Ambient, Promoció Econòmica i Turística, Benestar Social i Salut, Cultura,  Urbanisme, Ensenyament, Esports, Econòmica i Hisenda, Joventut.

M. TERESA ESPADALER I CASELLAS: Benestar Social i Salut, Cultura, Governació i Règim Interior, Medi Ambient, Promoció Econòmica i Turística, Festes, Esports, Joventut.

JOAN-RAMON SERRA I SOLÀ: Festes, Urbanisme Governació i Règim Interior, Medi Ambient, Promoció Econòmica i Turística,  Esports, Economia i Hisenda.

NÚRIA MASNOU I PUJOL: Ensenyament, Esports Benestar Social i Salut.

MARTA BASCO I MASCARÓ: Dipositària/Tresorera Municipal,  Economia i Hisenda,  Governació i Règim Interior, Promoció Econòmica i Turística, Cultura,  Joventut.

MARTA PARCERISAS I VIÑAS: Joventut, Cultura, Festes, Ensenyament

Per altra banda, l’equip de govern de CiU, segons una nota emesa per l’Ajuntament, va aprovar pagar un 24% menys entre retribucions i assignacions. Així, l’alcaldessa i els regidors cobraran un 20% menys, suposant un estalvi de 19.141,60 €, “tot i que l’alcaldessa tindrà dedicació plena, mentre que a l’anterior mandat l’alcalde la tenia parcial”, matisa la nota.

En el cas de les assignacions per assistències a plens i aportacions a grups, l’estalvi és de 6.585,60 €, un 71% menys. Per tant ,l’estalvi total serà de 25.727 € anuals.

Per acabar es varen determinar les festes  locals del municipi per a l’any 2012. Seran el 28 de maig, segona Pasqua, i el 16 de juny, dia dels patrons del municipi.

Navega per les etiquetes

cartipàsCiU

COMENTARIS

+7
-2
Gràcies
Julita, 29/06/2011 a les 15:31
Molt bé per a l'alacaldessa.
El que ens cal en aquest municipi és que els comptes siguin clars i s'escolti la gent. Amb el fet de rebaixar-vos el sou doneu exemple i alguns/es creurem que s'ha recuperat el diàleg, amb l'ajuntament, perdut ja fa molt temps i malmès en la legislatura passada.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dijous
14°C  27°C
divendres
15°C  27°C
dissabte
14°C  28°C
Vés a: Les verges de la C-17 surten del cau

Les verges de la C-17 surten del cau

Torna a Vic el Birranostrum, la polèmica cercavila alcòholico-festiva.

Edicions locals
Enquesta
Cal desallotjar el campament dels ‘indignats’ de la plaça Major de Vic?
      Vots emesos: 238
Arxiu històric
Humor
Vés a: L'oposició «democràtica» de Vic busca una nova melodia

L'oposició «democràtica» de Vic busca una nova melodia

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).

Resultats
Eleccions Municipals 2011


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: