Dijous, 30 de juny de 2011 | 12:26
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

L'alcalde reclama al Govern que tots els trens de la R2 Sud s'aturin al municipi

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
VILADECANS
L'alcalde reclama al Govern que tots els trens de la R2 Sud s'aturin al municipi
28/06/2011 10:08
9carles-ruiz
L'alcalde Carles Ruiz ha lamentat que, amb la reordenació d'horaris i línies realitzada a la xarxa de Rodalies, “la Generalitat de Catalunya ha deixat passar de nou l'ocasió de poder millorar l'insuficient servei ferroviari a Viladecans”.
Al municipi, el de més població de tots el que travessa la línia R2 Sud més enllà de Barcelona i l'Hospitalet, només s'aturen actualment un de cada dos trens que hi passen i els que ho fan tenen una freqüència poc homogènia, fet que segons l’Ajuntament perjudica l'eficàcia del servei.

“Aquest greuje comparatiu, determinat amb la creació, el 1992, d'una estació allunyada del nucli urbà, ha quedat sense sentit amb els anys degut a les actuacions urbanístiques i de mobilitat impulsades”, apunta Ruiz. Entre aquestes actuacions hi ha el creixement del municipi fins a arribar a l'estació, la reestructuració de la xarxa d'autobusos locals perquè totes les línies arribin a l'estació i la construcció d'un aparcament amb el doble de superfície per millorar la mobilitat ciutadana.

Tot i això, aquestes accions no s'han vist respostes pel servei de Rodalies, que ara depèn de la Generalitat. Així, l'alcalde reclama que “a l'estació de tren de Viladecans s'aturin tots els trens de la línia 'R2 Sud' sense excepció”, perquè funcioni de manera similar a un metro, com s'ha fet amb la remodelació d'horaris d'ahir a les línies R1 i R4.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1