Dijous, 30 de juny de 2011 | 12:25
Vostè es troba a: Inici > Política >

Madí fitxa per Deloitte, la consultora que auditarà els comptes de la Generalitat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Com a director a temps parcial
Madí fitxa per Deloitte, la consultora que auditarà els comptes de la Generalitat
29/06/2011 13:00
david 9madi
Al ‘gurú’ comunicatiu d’Artur Mas, David Madí, a qui no pocs troben a faltar al costat del President, no li va malament allunyat de la política. Tant és així que ha estat contractat a temps parcial com a director de la consultora Deloitte, empresa que s’encarregarà de l’auditoria de la Generalitat.
Deloitte es va imposar, segons que es va anunciar a principis d’aquest mes, a altres consultores com KMPG i PwC, i auditarà els comptes de la Generalitat i 23 organismes públics per determinar si hi ha algun dèficit ocult.

CatalunyaPress s'ha posat en contacte amb Deloitte, però el Departament de Premsa s'ha negat a valorar la incorporació de Madí i la seva possible participació en l'auditoria dels comptes públics assegurant que no poden parlar de clients. Només han confirmat que com a director estarà especialitzat en "serveis al sector públic".

Madí, segons informa Expansión, s’hi dedicarà a temps parcial en aquest nou treball, i podrà seguir fent-se càrrec dels negocis familiars i l’assessorament a empreses que realitza a través de les societats Nubul Consulting e Icat Desenvolupament.

Les activitats de Madí a l’ombra, no obstant això, van molt més enllà, i segons que denuncien persones de tanta importància històrica en TV3 com Alfons Quintà, un dels fundadors, és ell qui dirigeix el procés d’afebliment dels mitjans públics catalans en benefici del Grup Godó. Fa pocs dies s’anunciava el fitxatge de Josep Cuní per 8TV.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1