Dijous, 30 de juny de 2011 | 12:32
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Guti es rendeix davant Messi i critica a Cristiano

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El de Torrejón reconeix que el Madrid no està al nivell del Barça
Guti es rendeix davant Messi i critica a Cristiano
28/06/2011 13:02
Guti
L'ex jugador del Reial Madrid Guti, actualment en el Besiktas turc, s'ha rendit davant el joc del Barça en una entrevista i ha reconegut que el Madrid encara no està al mateix nivell i que en els partits importants Messi ha demostrat molt més que Cristiano Ronaldo.
Guti ha concedit una entrevista a Punto Pelota en la qual ha admès que "al Reial Madrid li queda per arribar al nivell del Barcelona. Si juguen de tu a tu contra el Barça, és molt difícil que puguin guanyar. Nosaltres no hem cuidat la pedrera. Hem gastat més diners a fitxar que a crear jugadors nous. La major tristesa que tinc és veure només a Casillas en l'equip".

L'ex capità del Madrid també apunta a Messi com el millor jugador del món i de Cristiano Ronaldo assenyala que "és un gran jugador, determinant en molts partits. El que ocorre és que en partits importants no ha donat la talla, una cosa que Messi sí ha fet. Els cracks són els que han de funcionar en els partits d'alt nivell".

Guti, que es va sincerar com poques vegades s'ha vist amb un futbolista en actiu, reconeix que no li va agradar la seva sortida del Madrid. "Va ser una mica freda. Esperava una mica més. En aquest últim any podrien haver contactat amb mi per buscar una data i poder estar en el Bernabéu i acomiadar-me de l'afició. No va succeir i encara segueixo esperant aquesta trucada".

Finalment, Guti va mostrar la seva admiració per Mourinho i va lamentar que "si hagués arribat dos anys abans tot hagués estat molt diferent. Podria haver gaudit molt amb ell. Treu molt rendiment de cada jugador i crec que de mi hagués tret molt".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1