Divendres, 1 de juliol de 2011 | 12:59
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Una mamadeta a temps t'hauria evitat molts problemes"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La presidenta del PP de Sant Just Desvern denuncia un escàndol masclista
"Una mamadeta a temps t'hauria evitat molts problemes"
30/06/2011 14:17
9alberto-villagrasa
"Una mamadeta a temps t'hauria evitat molts problemes". La frase amaga una suposada història de masclisme en primera línea política. La presidenta del PP de Sant Just Desvern, Lydia Vargas, assegura que és el que li va dir el Valedor de l’Afiliat popular quan va protestar per ser exclosa de les llistes.
Vargas, que ha presentat una denuncia a la Fiscalia de Barcelona, assegura que la van excloure de la llista municipal quan es va negar a “sopar a soles” amb el secretari provincial del partit i regidor per Barcelona, Alberto Villagrassa (a la imatge), per “resoldre els problemes del partit”.

En la denuncia, Vargas critica la passivitat d’altres dirigents del partit davant el cas de discriminació que, assegura, ha patit, i assenyala directament a Toni Bosch, Jorge Fernandez Díaz o Alberto Fernández Díaz, que malgrat entendre-la al principi li va acabar dient que no podia fer res.
Martín
01/07/2011
Si Maria, tens raó i ets molt suau. Com home em dona vergonya. Hi ha algú que encara no sap en quina época vivim. Aquest impresentable ha entrat en política per menjar-se una rosca? igual que altres correligionaris seus a Valéncia ho van fer per forrar-se? Ull a l'Ajuntament de Barcelona, que aquest és com el de Mallorca que es pagava els vicis amb la VISA, a càrrec de la caixa pública. Demano al PP que li pagui de les seves comptes un "desfogament" a aquest "sujeto".No hem de oblidar la vella màxima el polític mal follat donarà pel cul als ciutadans i aquest ara tindrà oportunitats. Sr. Trias vigili!
maria
30/06/2011
Quin cabró!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1