Divendres, 1 de juliol de 2011 | 13:16
Vostè es troba a: Inici > Economia >

El caos s'apodera de Grècia mentre el Parlament grec torna a votar l'ajust

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ahir es va aprovar un pla d'austeritat entre forts disturbis
El caos s'apodera de Grècia mentre el Parlament grec torna a votar l'ajust
30/06/2011 09:23
9grecia-disturbis
La Policia grega ha tornat a enfrontar-se a manifestants concentrats davant del Parlament en les primeres hores del dijous, dia en què està prevista l'aprovació dels detalls del nou pla d'ajust que el dimecres va rebre el vistiplau dels legisladors.
Agents antidisturbis han llençat gasos lacrimògens contra els manifestants, majoritàriament joves vestits de negre que des d'hores abans havien llençat pedres i còctels molotov, destrossat comerços i calat foc a un lloc de control policial del Ministeri de Finances. L'hotel de luxe King George va ser evacuat per seguretat.

Els metges a l'entorn de la plaça Sintagma asseguren haver atès a no menys de 25 persones amb ferides lleus i a centenars que presentaven problemes respiratoris. El sindicat de Policia assegura que almenys 40 agents també van resultar ferits.

A més, una vintena de manifestants van llançar ampolles i una cadira contra el diputat del PASOK Alexandros Athanasiadis, qui va fer marxa enrere i va votar a favor del pla d'austeritat.

Aquest dimecres, Grècia va aprovar amb els vots de 153 diputats del socialista PASOK i un de l'oposició conservadora un dur pla d'ajust per valor de 70.000 milions entre forts disturbis al carrer i una vaga general seguida pel 80% dels grecs.
Ateneo
30/06/2011
Nadie confía ya en la UE ni en el FMI. Los griegos saben perfectamente lo que significa este nuevo rescate, por eso están en la calle. http://www.aprendelo.com/rec/que-grecia-no-tiene-alternativa-rescate-europeo.html
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1