Divendres, 1 de juliol de 2011 | 13:21
Vostè es troba a: Inici > Política >

González demana a Rubalcaba que deixi "ja" el Govern

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Aposta per esgotar la legislatura i tirar endavant més reformes
González demana a Rubalcaba que deixi "ja" el Govern
30/06/2011 12:41
9gonzalez-felipe
L'expresident del Govern Felipe González ho té clar. Ha aconsellat al vicepresident i candidat socialista a la Moncloa, Alfredo Pérez Rubalcaba, que deixi "ja" l'Executiu per dedicar-se a la candidatura.
En un col·loqui organitzat per Europa Press i Farmaindustria, González ha assenyalat a més que a Espanya "li convé" que el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero esgoti la legislatura, sempre que sigui aprovant les reformes pendents i uns Pressupostos Generals de l'Estat "coherents amb aquestes reformes", encara que ha admès que al PSOE no li convé.

Al seu judici, si fora per interès merament partidista, al PSOE li hauria convingut convocar eleccions quan va haver d'aprovar el paquet d'ajustament dràstic, al maig de 2010. No obstant això, ha advertit que si hagués estat així les reformes estarien molt més endarrerides.

Fins i tot, ha avisat, si hi hagués eleccions a l'octubre o novembre amb un canvi de Govern, les reformes s'endarreririen, però per una raó "petita", perquè el nou Executiu esperaria a que passéssin les eleccions andaluses per iniciar-les.

"Amb convicció es poden continuar les reformes pendents i es poden aprovar uns pressupostos coherents amb aquestes reformes, a Espanya li convé esgotar la legislatura, i al PSOE no", ha declarat rotund González.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1