Redacció osona.com | Actualitzat el 30/06/2011 a les 08:28h

La Cooperativa Plana de Vic dobla els beneficis

L'entitat presenta els comptes del 2010, que reflecteixen un increment de la facturació de 320.000 euros.

Isidre Castanyer va presidir l'assemblea de la Cooperativa Plana de Vic. Foto: CPV

El dimecres 22 de juny es va celebrar l’assemblea general de socis de la Cooperativa Plana de Vic (CPV), a les instal•lacions de l’entitat, i amb la participació d’una trentena de socis. L’objectiu d’aquest acte és principalment explicar als assistents la gestió econòmica, i l’activitat social que s’ha dut a terme durant l’any anterior, així com exposar la projecció de futur de l’organització, i obtenir l’aprovació per part de tots els socis participants.

Durant l’assemblea es van presentar els resultats econòmics de l’any 2010. Tot i la crisi, els números reflecteixen un creixement de la cooperativa. La xifra de facturació ha estat de 46.571.007,94 milions d’euros, 322.376,42 euros més que el 2009; i els beneficis han estat de 330.787,43 euros, un augment de gairebé el doble respecte l’any anterior.

L’equip de direcció de la CPV va destacar també la consolidació del projecte d’alimentació multifase, que ha suposat un estalvi econòmic molt destacable a les explotacions agroramaderes dels socis, per la reducció de nitrogen que suposa, i també el paper cada vegada més important del projecte de comercialització de l’organització per arribar al consumidor final, que segueix la clara voluntat de la CPV per valoritzar cada vegada més les produccions dels socis.

Isidre Castanyer, president de la CPV i articulista habitual d’Osona.com,  va manifestar “que malgrat les dificultats a les que s’ha hagut de fer front, degut a la forta especulació en el mercat dels cereals, la cooperativa ha resistit i es continua pensant en projectes d’expansió que passen per la innovació i la creativitat”.

De tota la informació qualitativa presentada als socis en aquest acte, destaquen la voluntat de diferenciació de la CPV, la busca de noves línies de negoci, i plantejaments de futur com la busca de interproveïdors, per tal de fer front als canvis del mercat actual, i a la situació global de crisi que viu el sector.


FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dijous
14°C  27°C
divendres
15°C  27°C
dissabte
14°C  28°C
Vés a: Les verges de la C-17 surten del cau

Les verges de la C-17 surten del cau

Torna a Vic el Birranostrum, la polèmica cercavila alcòholico-festiva.

Edicions locals
Enquesta
Cal desallotjar el campament dels ‘indignats’ de la plaça Major de Vic?
      Vots emesos: 238
Arxiu històric
Humor
Vés a: L'oposició «democràtica» de Vic busca una nova melodia

L'oposició «democràtica» de Vic busca una nova melodia

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).

Resultats
Eleccions Municipals 2011


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: