Redacció osona.com | Actualitzat el 30/06/2011 a les 18:44h

El Ral•li Osona incorpora el tram d’Alpens-Les Llosses i consolida el del circuit

L’Escuderia Osona tanca les inscripcions amb 104 pilots. Josep M. Membrado i Albert Orriols, entre els favorits, en una cursa més oberta que mai.

Josep Maria Membrado, negociant un revolt, l'any passat al Ral·li Osona. Foto: Fotoesport.

L’Escuderia Osona ha preparat per a la 43a edició del Ral•li Osona un espectacular recorregut amb cinc trams cronometrats, amb dues passades cadascun, que de bon segur faran gaudir tots els aficionats del motor. La prova se celebrarà el dissabte 2 de juliol per les carreteres de la comarca.

La cursa d’enguany presenta una novetat important. Després de més de 15 anys, es recupera el bonic tram d’Alpens-Les Llosses. Per la seva espectacularitat i longitud (a més, està situat en la segona part del ral•li), aquest recorregut esdevindrà decisiu.
Aquest tram consta de gairebé 20 quilòmetres cronometrats. Té una mica de tot, molta corba i molta recta llarga. Recordem que havia estat molt utilitzat en anteriors edicions del Campionat del món.

Per segona vegada en la història de la cursa i després de l’èxit de l’any passat, el Ral•li Osona disputarà un tram Súper Especial a dins del Circuit d’Osona. L’espectacle, amb una pista de gairebé un kilòmetre, està més que garantit. Les dues passades es faran al migdia, abans i després de dinar.

La resta de trams seran els tradicionals: la Costa dels Gats, la Trona i la Vola. En total, el 43è Ra•li Osona tindrà 473,90 quilòmetres, dels quals 100,32 seran cronometrats.

La sortida de la cursa es farà al lloc habitual, al Passeig de la Generalitat de Vic, a les 9 del matí. L’arribada (22:30 h) i el lliurament de trofeus (01:00 h), però, es tornaran a fer al Circuit d’Osona, tal com ja s’havia fet en anys anteriors. D’aquesta manera, el circuit es converteix en el vertader centre neuràlgic del ral•li.

El parc d’assistència estarà situat al carrer Tavèrnoles, al polígon industrial Malloles de Vic. Les verificacions tècniques i administratives dels vehicles es faran el divendres a partir de les 4 de la tarda, al Circuit d’Osona.


Molts candidats a la victòria

La prova es puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral•lis. El resultat pot ser molt decisiu de cara a la suma de punts de la classificació final, que aquest any està molt ajustada.

El gran aspirant a la victòria serà Jordi Gaig, gran dominador de les primeres curses i líder del campionat català. Però tres Mitsubishi Lancer Evo X li poden posar les coses difícils: Carles Llinàs, el pilot de l’Escuderia Osona que està signant una temporada impressionant, segon classificat del campionat; Josep M. Membrado, el rei del Ral•li Osona dels últims anys, que arribarà descansat a la seva cita anual; i Albert Orriols, el pilot de l’Escuderia Osona que es va endur la cursa l’any passat en un final d’infart. Tampoc podem oblidar Climent Domingo, tercer classificat del Campionat de Catalunya. L'organització ha tancat les inscripcions amb 104 pilots.

Per últim, un altre dels al•licients del ral•li serà la Copa Catalunya de Regularitat, que la Federació Catalana d’Automobilisme va incorporar fa dos anys al campionat. La modalitat permet veure cotxes més clàssics, els quals donen un toc i un atractiu nostàlgic a la prova.

Vegeu programa horari, itinerari, llista d’inscrits i mapes de situació

Més informació, al web de l'Escuderia Osona



---------------
Galeries de fotos d'edicions anteriors:

2010

2009

2007 (1)

2007 (2)

 




El Circuit d'Osona tornarà a acollir un dels trams. Foto: Escuderia Osona

Navega per les etiquetes

motorRal·li OsonaEscuderia Osona

Referències a Internet

Ral·li Osona

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dilluns
14°C  27°C
dimarts
15°C  30°C
dimecres
16°C  32°C

Un agre retorn a ImpeVic

Xavier Mercadal és l’encarregat de desmantellar l’institut.

Edicions locals
Enquesta
Cal desallotjar el campament dels ‘indignats’ de la plaça Major de Vic?
      Vots emesos: 249
Arxiu històric
Humor
Vés a: Vic estrena caps de llúpia

Vic estrena caps de llúpia

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: