Dilluns, 4 de juliol de 2011 | 12:33
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Paulina Rubio, arrestada a Miami

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La cantant es va enfrontar a la policia
Paulina Rubio, arrestada a Miami
27/06/2011 19:30
9Paulina Rubio (cara)
EuropaPress.- Paulina Rubio va sofrir el cap de setmana passat un dels pitjors episodis de la seva vida mentre anava al volant del seu cotxe i es va veure involucrada en un accident de trànsit. La cantant mexicana es va resistir a l'arrest i els policies van aixecar càrrecs en contra d'ella.
El cap de setmana passat Paulina Rubio es va veure involucrada en un accident de trànsit prop d'una platja de Miami. La mexicana no va ser la culpable del xoc, però es va enfrontar als policies que es van personar en el lloc.

Possiblement el seu nerviosisme i l'esglai que li va causar l'esdeveniment va fer que la dona de Colate es resistís a sortir del seu cotxe per ordre de la policia. La discussió es va escalfar i Rubio va haver de ser emmanillada, segons publica 'TMZ'.

"¡Ajuda! ¡Ajuda! ¡Jo no vaig fer res! ¡Mira el que estan fent! ¡Ajuda! ¡Abusadors! ¡Vostès són uns mentiders! ¡Ajuda!", va cridar la 'noia daurada'.

Després d'una bona estona dins del cotxe policial, Paulina es va tranquil·litzar i va saber demanar perdó, però els agents ja havien aixecat l'acta, on constava que Rubio havia tingut una conducta desordenada, obstrucció de la justícia i negativa a obeir una ordre legal.

Malgrat tot, Paulina va poder tornar a casa per amantar al seu petit de sis mesos, però haurà de comparèixer davant la justícia en els propers dies.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1