Dilluns, 4 de juliol de 2011 | 12:37
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Un casament 'de cine'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Daniel Craig i Rachel Weisz s'uneixen en secret
Un casament 'de cine'
Cultura 26/06/2011 18:55
E.P.-  Daniel Craig, l'últim James Bond de les pel·lícules de l'agent 007, i l'actriu Rachel Weisz, protagonista d'Àgora o El jardiner fidel s'han casat, segons ha confirmat el representant de l'actor britànic, Robin Baun, que no ha revelat el lloc ni la data de les noces. El romanç es va iniciar en un rodatge en el qual eren marit i dona. De la ficció a la realitat.
bodadecine2
Daniel Craig i Rachel Weisz s'han donat el 'sí vull' a Nova York. Un enllaç secret que posa punt i final a tots els rumors. Per molt que la parella hagi volgut mantenir la seva relació sentimental aliena als mitjans, aquesta notícia és la mera confirmació que no només en la ficció interpretaven a una parella.

Segons ha informat 'Daily Mail', la cerimònia va tenir lloc dimecres passat en la més estricta intimitat. Tant és així que els nuvis únicament van estar acompanyats de quatre persones: dos amics íntims, el fill de Rachel, Henry, i la filla de Daniel, Ella.

La seva relació sentimental era ja punt de mira per a tots els mitjans. Fa uns mesos el diari 'News of the World' publicava unes fotografies de la parella a París, que confirmaven el que ells sempre van negar.

Pel que sembla, els actors ja mantenien una bonica amistat, però ha estat en el rodatge de 'The Dream House', on interpreten a un matrimoni, a on ha sorgit el veritable amor. Tots dos ja havien mantingut relacions estables anteriorment, Craig amb Satsuki Mitchell i Weisz amb Darren Aronofsky.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1