Dilluns, 4 de juliol de 2011 | 12:36
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Rivera denuncia que el director del CEO va pertànyer al braç polític de Terra Lliure

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Crítiques a la pregunta sobre la independència
Rivera denuncia que el director del CEO va pertànyer al braç polític de Terra Lliure
01/07/2011 10:17
9argelaguet
El diputat de Ciutadans, Albert Rivera, ha posat el crit al cel en comprovar que l'actual director del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), que aquesta setmana ha preguntat per la independència per primera vegada, va ser militant del braç polític de Terra Lliure.
Rivera, en declaracions a El Confidencial, ha assegurat que Jordi Argelaguet va militar en els anys 80 en el Moviment en Defensa de la Terra (MDT), creat després d'una assemblea de Terra Lliure i que es va convertir en el seu braç polític. Després d'això va militar en ERC, però ho va deixar quan la formació va pactar el primer tripartit.

"Argelaguet era del braç dur d'Esquerra. Fins i tot he trobat algunes frases memorables seves, com que els catalans érem els jueus d'Espanya", ha afirmat Rivera al Confidencial.

El diputat de C's lamenta que la primera enquesta del CEO en mans d'Argelaguet, hagi preguntat per la independència i, a més, amb parany, ja que no pregunta directament sinó que ho fa en condicional: "si hi hagués un referèndum".

En els últims dies, també des del PSC s'ha criticat la politització del CEO, alguna cosa en el que els socialistes han insistit des del primer dia, lamentant que passés a dependre de la Presidència, amb el que comporta de politització. La diputada Laia Bonet va assegurar que la pregunta del CEO sobre la independència era "una perversió".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1